Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Kurban Resmen Dağıldı!

Bu konu şu haber ile ilgilidir: Kurban Resmen Dağıldı!
  • NoLeAfcLoVer • 25 Temmuz 2005 00:00 • #609482
    merakla niye dağıldıklarını anlatmalarını bekliyorum. kanımca olay kerem yüzüden çıktı ama sallıyo olabilirim.son zamanlarda çok soğuktu röportajlarda felan. ama noolursa olsun iyi halt ettiniz diyorumm.:(
  • thunderheart • 25 Temmuz 2005 00:00 • #609483
    gerçekten çok güzel.2mi3 ' nin dediği gibi ''vatana millete hayırlı olsun :)) ''
  • rocstarr • 25 Temmuz 2005 00:00 • #609484
    yalan olmasın..?. adamlar yeni album cıkartalı ne kadar olduki bi dusunun bole bisey vardıda neden album yaptılar,yoksa album yaparkenmi surun cıktı.. kafam almadı bunu acaba arada bişeylerimi kacırdım acaba..?
  • axelfuji • 25 Temmuz 2005 00:00 • #609486
    tv8`deki bir programda Deniz "Bizden sonra çıkacak gruba acıyorum çünkü biz seyirciyi yiyor, bitiriyoruz, tüm enerjisini emiyoruz, sahnede bizim kadar iyi olan başka grup yok, süperiz" filan diyordu.İki hafta sonra grup dağıldı, en ufak bir tekrar birleşme çabası gösterilmeden tüm elemanlar sağa sola gitti.Sizce sadece iyi çalan ama birbirini sevmeyen elemanlardan oluşan bir grup sahneye çıkıp çok iyi bir performans verebilir mi?Hani grup ruhu?
    Kurban`ın özellikle ilk albümünü çok sevmiştim ama böyle kolayca dağılmasıyla Kurban`a saygım kalmadı açıkçası.Dağılmasına da üzüldüğümü söyleyemem, Türk rock`ı güzel bir albüm kazanmış oldu sonuç olarak.Dahası müzik adına güzel işler yapacak adam her ortamda yapar.Buna en güzel örnek de Mad Season`dır bence.
  • dilemma • 25 Temmuz 2005 00:00 • #609487
    kurbanın dağılmasına birçok insan gibi ben de çok üzüldüm ama bazı kendini bilmez arkadaşlar olayların içinde olmadıkları halde küstahça yorumlarını yapmışlar üzüntünü ya da sevincini belirtirsin onu anlarım da nedir bu ya bilmeden etmeden insanları böyle yargılamak. ayrıca şu saatten sonra kurbanın elemanlarının hangi gruba gırıp çalmaya basladığı ya da çalıcağıda kimseyi ilgilendirmez ya yok deniz şuna girmiş yok burak nasıl athenada çalar ya niye çalmasın grubu dağılmış bi müzisyen tabi giricek istediği gruba çalıcak nasıl para kazanıcak yoksa hiç bunu düşünen var mı kurban bitti bidaha kurban yok. kurban gibi 1 grup bi daha gelmez ama hepimiz umuyoruz ki kurban gibi iyi müzik yapan yeni gruplar olur...bütün kurban grubu elemanları da iyi projelerde umarız karşımıza çıkarlar.aa ayrıca belirtmeden geçemicem mentatradnor kardeşim sen galiba kurban la başka 1grubu karıştırıyosun heralde ya da bu şekilde dikkat çekmeye çalışıyosun seni senş vakti bol şakacı zavallı mentatradnor seni.:))+cw_nightmare sen burağın athena için kurbandan çıktığını düşünüyosan sana söyliyebileceğim hiç bişey yok unutmaki bizim dağıldı diye duyduğumuz tarih esas tarih değil dimi akıllı arkadaşım he ama diyosanki burak evime geldi oturduk baya bi dertleştik bana abi athenaya geçicem kurbanı bırakıcam demişti diceksen tamam o zaman :)) a bu aradaburağa hıyar diyeni kınıyorum ve seviyesizliğine veriyorum.
  • Kirk_Hammett • 25 Temmuz 2005 00:00 • #609488
    :( böyle bı grup nasıl dagıldı yaa:( okadar dıcek soz varkı.....
  • fidelio • 25 Temmuz 2005 00:00 • #609489
    oh nihayet dağıldılar, çalan elemanlar iyi çalıyodu bence iş var onlarda ama o vokal aman allahım ancak işportacı olur ondan :)
  • NİSAY • 25 Temmuz 2005 00:00 • #609490
    arkadaşlar içiniz çok rahat olsun PANİK gerçekten çok sağlam bi grup ve süper eğlenceli müzik yapıyolar PANİK konserlerinde hepimiz zıplama manyağı olcaz ergenlik çağında olan arkadaşlarımız PANİK konserlerinde çok rahat 2-3 cm boyları uzayacak:)
  • sadbadtrue • 25 Temmuz 2005 00:00 • #609491
    bu arada kerem de athenaya gecti dıyolar.... biligisi olan var mı?
  • poTin • 25 Temmuz 2005 00:00 • #609492
    hayat zor..adama kor ...zamanla alışırsınız...