Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Kurban Resmen Dağıldı!

Bu konu şu haber ile ilgilidir: Kurban Resmen Dağıldı!
  • mangamaniaXXX • 24 Temmuz 2005 00:00 • #609462
    hiç bişey anlamadm bn ya! ya konserlerde falan iyi görünüyorlardı ne biliyim? anlamadm. üzüldm. kaliteli müzik yapıyorlardı.
    bu arada burakla athena arasındaki ilişkiyi bende çözemedm. ne alaka ya? burak senin ne işin var orda?!
  • eLektro • 25 Temmuz 2005 00:00 • #609463
    çook severdim..
    öyle böyle değil.
    dağılmalarına çok üzüldüm,ama alıştırdık kendimizi artık.
    umarım kendileri ve müzik piyasası için hayırlı olur!!
  • krbn_pena • 25 Temmuz 2005 00:00 • #609464
    TEBRİKLER bu kadar iyi bi grubu nasıl dagıttılarsa...
  • erdalyet • 25 Temmuz 2005 00:00 • #609465
    bu ses bitermi lan he bitermi dediler ve gittiler böyle bi grup bi daha türkiyeden çıkmaz büyük bi kayıp kurban elemanlarının hepimizden özür dilemesi lazım.
  • Broken_stick • 25 Temmuz 2005 00:00 • #609466
    [alıntı]türkiye nin bira içen , biraderci muhabbeti yapan barda kız kaldırımaya çalışan ,konversli punkçı tripleriyle baba parası yiyen,jelibon özgüvenli ''alternoyum lan ben' gençliğinin sözcüsü kurban grubu dağıldığı için çok mutluyum ,ama klonlarıda bi iki yıl kafa ütüler artık... ayrıca mvö veya dumana ye bok atanlar ancak onu dinleyen kitleye atabilir çünkü sonuçta ikiside akıllı uslu bişeyler yapıyor çok şahane olmasada , ama en azından çizgilerini koruyorlar ve herşeye rağmen dağılmıyorlar
    24 Temmuz 2005 Pazar | Yazan: mentatradnor

arkadaşlar sizce mentatrador adlı yaratığın beyni varmı.???? eğer olduğu halde bunları söylüyosa,o beyin normal çalışmıyo demekdir.haksızmıyım???
    saygılar... [/alıntı]

Tebrik ederim.Açıp baksak hiçbirşey bulamayacağımıza eminim.

Kurban gerek alt yapısıyla,gerek tonlarıyla gerekse duruşuyla türkiyenin en iyi Rock gruplarından biriydi bence.Çok cesurdu herşeyden önce ve rock müzik şu an türkiyede biryerlere gelebildiyse bunda kurban'ında çok büyük payı vardır.Kimse bunu inkar edemez.Ha kişilik olarak sevmem deniz'i mesela.Çok artiz olduğunu düşünürüm.Ama burda Kurban'dan yani bir müzik grubundan bahsediyoruz.Yani kalkıp baba parası yemekten ya da kişililkerinden ya da müzik tarzlarından bahsetmiyoruz.Yaptıkları müzikten bahsediyoruz.Kesinlikle kaliteliydi ve iyiydi.
    Burağın Athena'ya gitmesini de çok saçma buldum.Athena'yı beğenmiyorum çünkü.bence kötü müzik yapıyor.Ya da ben ska'yı sevmediğim için hoşuma gidiyor.
    saygılar herkese...
  • baranthalas • 25 Temmuz 2005 00:00 • #609467
    ulan rock dünyasından bi haber olanlarda kurban ı çok ahım şahım birşey zannedicek..tamam çok güzel grup kaliteli falan ama kardeşim amma abarttınız yav..
  • fLasch • 25 Temmuz 2005 00:00 • #609468
    bu grupta tek saygı duyduğum kerem o da kurtardı kendini
  • P_E_N_A • 25 Temmuz 2005 00:00 • #609469
    türkiye nin bira içen , biraderci muhabbeti yapan barda kız kaldırımaya çalışan ,konversli punkçı tripleriyle baba parası yiyen,jelibon özgüvenli ''alternoyum lan ben' gençliğinin sözcüsü kurban grubu dağıldığı için çok mutluyum ,ama klonlarıda bi iki yıl kafa ütüler artık... ayrıca mvö veya kurbana ye bok atanlar ancak onu dinleyen kitleye atabilir çünkü sonuçta ikiside akıllı uslu bişeyler yapıyor çok şahane olmasada , ama en azından çizgilerini koruyorlar ve herşeye rağmen dağılmıyorlar
    24 Temmuz 2005 Pazar | Yazan: mentatradnor

ulan belliki bu güne kadar hayatını ibrahim tatlıses dinlemekle geçirmişsin, asıl baba parası yiyip bira içen mor ve ötesi ve dumandır,şunun söylediğine bak duman sahnede karşımda esrar çeken adam ne diyon sen,adam bir şarkısını kafası güzel olduğu için yanlış çaldı ,üstelik amerkada baba parasıyla eğitim görende deniz değil kaandı , şimdi deniz ve kaan kim diycen tabii ki bilmezsin, bunlar solistleri, mor ve öltesine hiç bişey demiycem zaten onlar toptan piyasa olmayı seçtiler..... sende ibrahim tatlıses dinlemeye devam et, kurban dağıldı diye de kına yak ok ??
  • the_insignia • 25 Temmuz 2005 00:00 • #609470
    oha ya ne bu abi...bukadar yorum yazılırmı?bi durun ya...nooluyo dağıldıysa dağıldı...ulan memlekette keneden onlarca kişi ölüyo milletin derdine bak...puhahhaha tabi ciddi diilim :)) üzüldüm ya bende yazık oldu...burak da büyük hıyarlık etmiş athena ya gitmekle...
  • Bu_RocK • 25 Temmuz 2005 00:00 • #609471
    türk rock müziğine yazık oldu:((((((((((((((((((
    bence en iyi grumuzdu
    çok kötü oldu bu yaaaaaaaaa
    öğrenince şoka girdim