türkiye nin bira içen , biraderci muhabbeti yapan barda kız kaldırımaya çalışan ,konversli punkçı tripleriyle baba parası yiyen,jelibon özgüvenli ''alternoyum lan ben' gençliğinin sözcüsü kurban grubu dağıldığı için çok mutluyum ,ama klonlarıda bi iki yıl kafa ütüler artık... ayrıca mvö veya kurbana ye bok atanlar ancak onu dinleyen kitleye atabilir çünkü sonuçta ikiside akıllı uslu bişeyler yapıyor çok şahane olmasada , ama en azından çizgilerini koruyorlar ve herşeye rağmen dağılmıyorlar
bana tutupta ne demeye diğer grupları övüyosun anlamadım ki. dinleyen dinler, seven sever. bok atmayın derken kendin tutmuş Kurban'a, dinleyenlere bok atmışsın. çelişkili laflarına ve dinleyiciler için yaptığın genellemelere bekınca mantıklı ol diyeceğim geliyo ama nerenden yazdığın ayan beyan belli olduğu için fazla konuşmaya gerek yok sanırım.
bu arada ben ve çevremdekiler, ne geceyi gündüzü barda geçiriyoruz, ne alterno takılıyoruz, ne de baba parası yiyoruz. [ha illa ispat istiyosan yapabileceğim bişey yok]
Kurbanın yaptığı müziği de bizi ifade ettiği ve kaliteli olduğu için dinliyoruz.