Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Kurban Resmen Dağıldı!

Bu konu şu haber ile ilgilidir: Kurban Resmen Dağıldı!
  • tunj • 24 Temmuz 2005 00:00 • #609392
    dağılma sebebine dair bir ton saçma sapan yorum.size neyse sürekli yorum yapıyosnz.üzüldk ama napalım boş boş konusmak mı gerek anlayamıyorum ülkem insanını..
  • sadelimon • 24 Temmuz 2005 00:00 • #609393
    burak la kerem zaten ikisi aynı gruptular hücum kedi diye bir grup yakında piyasaya çıkarlar şuanda kadıköyde crimson die bir bar cuma günleri sahne alıyorlar gidip izleyin mükemmel
  • morphine • 24 Temmuz 2005 00:00 • #609394
    dedikodular zaten KURBAN ın yakın çevresinden (deniz yılmaz ın yakınından biri) çıkmıştı, 1 ay önceden kesindi dağılacakları ama açıklamayıp dağılmamalarını bekledim hep.. dağılma sebeplerine gelince herkesin sandığı gibi para kazanamamak gibi şeyler değil! sebebi bilsemde benim değilde KURBAN ın açıklaması gereken sebepler.. eğer tekrar birleşmesini bekleyen arkadaşlar varsa; burak la 3 hafta önce konuştuğumda "KURBAN bir daha birleşmemek üzere dağılmıştır" dedi ama buna rağmen bile birleşmelerini şiddetle umuyorum..
    burak zaten KURBAN varken bile başka işlerde bulunuyordu, mor ve ötesi nin bazı konserlerinde çaldı ve bazı kişilerin albüm kayıtlarında çaldı! kerem tüzün belirsiz denmiş ama zaten o da KURBAN varken demir demirkan ın baslarını çalıyordu, sanıyorum öyle devam eder.. etmese bile mutlaka bi yerlerde göreceksiniz çünkü türkiye nin en iyi basçısı!
    kim ne derse desin ÇOK BÜYÜK KAYIP OLDU!!!!
  • morphine • 24 Temmuz 2005 00:00 • #609395
    bu arada söylemeyi unuttum burak gürpınar için üzülmeyin, zaten onun çok iyi projeleri var athena dışında. yurtdışında drum solo albüm yapma planlarında ama kesinliği yok..
  • dArkPAst • 24 Temmuz 2005 00:00 • #609396
    panik sağlam gruptur inşallah:=
  • grim_reaper • 24 Temmuz 2005 00:00 • #609397
    :((((((((((((((((((((((((
  • rancid • 24 Temmuz 2005 00:00 • #609398
    Türkiyenin en iyi rock grubu diye bir grup yok artık. Cok yazık oldu. 3 album dinle dinle bitmiyor ama dinleyipte bitiremeyeceğim daha bir cok albumlerininde olmasını isterdim. İçimdeki umudu kaybetmek istemem, umarım yakın zamanda verdikleri kararın yanlıslığını farkederler. BU SES BİTER Mİ????
  • tucee • 24 Temmuz 2005 00:00 • #609399
    yazık olmuş:((
  • onuralthe • 24 Temmuz 2005 00:00 • #609400
    umarım daha sıkı projelerle tekrar geri donerler birlikte veya ayrı ayrı ve biz iyi müzikten mahrum kalmayız
  • cezci • 24 Temmuz 2005 00:00 • #609401
    yaptıkları müzik çok süper bi müzik değildi zaten
    o yüzden ayrılmasının veya ayrılmamasının pek önemi yok.