Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Kurban Resmen Dağıldı!

Bu konu şu haber ile ilgilidir: Kurban Resmen Dağıldı!
  • baggow • 14 Temmuz 2005 00:00 • #609362
    bence kurbanı çok büyütüyosunuz,evet iyi müzik yapıyolardı ama onlarda bunun farkındaydı e artık ayrıldıklarına göre grubun elemanlarının hepsinden eskisine göre daha iyi işler beklemek düşüyo bize.
  • Anti-Christ • 23 Temmuz 2005 00:00 • #609363
    kurban belki türkiye/türk rock'u için iyibir gruptu ama sanırım bu yeterli değidi.üyeler arasındaki anlaşmazlıklarda had saffa ya çıkınca cok hayırlı bi iş olmush oldu..Burak Athenaya geçti.
    en azından daha koklu bir grupta calacak..
    [bilmeyenler için not:athena türkiyenin ilk thrash metal gruplarındanddandır tarzını daha sonra(sahsi kanatimce ticari kaygılardan dolayı) pop/rock'a cevirmishtir..
  • HoRACK • 23 Temmuz 2005 00:00 • #609364
    Kurban yapması gerektiği kadar iyi müzik yapıyordu abartmaya gerek yok,ama bir takım problemler yüzünden dağılmaları ne kadar basit bir grup olduklarını gösteriyor...Sanki çok büyük işler yaptınız,dünya turnelerine çıktınız,hergün aynı şeyleri çaldınız,hergün birbirinizin suratını gördünüz artık dayanamayıp dağıldınız,2 tane konser verip sıradan barlara çıkan bir grupsunuz işte,iyi oldu dağılmanız müziği katlediyordunuz zaten..
  • NeWBoRn • 23 Temmuz 2005 00:00 • #609365
    kurbanın davulcusu türkiye nin en iyi davulcusuymuş yazılan yorumlardan bunu da öğrendik. insan hergün yeni birşeyler öğreniyor netekim :)
  • crew • 23 Temmuz 2005 00:00 • #609366
    ben bilmem kocam bilir
  • papiş • 23 Temmuz 2005 00:00 • #609367
    türk rock müziğinin düzelmesi için güzel bir adım olmuş.zaten iyi bir grup olsalardı ne olursa olsun ayrılmazlardı.çok da bişi yapmadılar böyle çok daha iyi oldu.
  • zaykac • 23 Temmuz 2005 00:00 • #609368
    çok iyi bi gruptu şimdi yalan grup oldu artık herkes baksın dalgasına
  • LiFe_rock • 23 Temmuz 2005 00:00 • #609369
    abi hepsinin amacı belli oldu bence bu kadar iyi bir grupken dağılmaları sadece piyasa amaçlı olduğunu gösterdi bence kurban sevenleri bir bütün olarak seviyodu kurbanı herkesin tek tek hayranı çok yoktu yani hepsi bir araya gelince tgüzel oluyodu şahsen ben pek ilgilenmiyorum hiçnbir grup üyesiyle bundan sonra
  • P_E_N_A • 23 Temmuz 2005 00:00 • #609370
    burağın atenada ne işi var yaw
  • Elohim_slash • 23 Temmuz 2005 00:00 • #609371
    kurbanın dağılması çok kötü..çok kötü...alışamıcam artık hayat bundan sonra daha kötü....nolursa olsun kurban türk rockın en başarılı ve en farklısıydı....zaten bi grup çok sevilince antileride çıkıyo buda beni çok sevindiriyo....sevenleri okadar üzülmüş ki hiç iyi bir mesaj göremedim burda...anti metalica cılar anti korncular birde anti kurbancılar çıkar tam olur....bitin lan artık....nerden nereye yarappi