-
Yazıktır günahtır.Bizim o para werip aldığımız albüm nolcak. Onun turnesinde izleyemiycek miyiz. Birde korsan yok emeğe saygısızlık dersiniz. Albüm yapıp da dağılmak seyircinize saygısızlık değil mi? Bu kadar kolay mı?? Nasıl olsa hepiniz meşhursunuz de mi? Hiçbirinizi tek tek desteklemiycem.
-
o kadar uçarlarsa olacağı buydu.. bence gerekliydii...burak gürpınara athena da başarılar diliyorummm..........athenada her an tarz değişikliğine gidilebilir bu değişiklikle...........
-
aman bırakın kurbanı iyi oldu bence ne kadar erken ve ani olduysada boşverin bi tek onlar dağılmadı dünyada türkiye için önemlilerdi demek ki bıkmışlar artık falan filan...
-
bence kendilerini cok iyi sanıyorlardı ama her grubun hazin sonuu bence deniz gittsin insaatlarda ustabaşılık yapsınn belkı ibo gibi meshur olurr
burak ise bence iyi bir secim yapatıı umarım athenadaa bundan sonra hak yolunu bulurda konserleri bok gibi olmazz
ve kasetleridee sedbadtruee haklısın kardesimm
-
stüdyo punch ta değil stüdyo la da başladı
-
ya zamanında pantera dağıldı.. kurban dağılsa kac yazar....
-
bncede kötü oldu bnce en iyi rock gruplarının basında gerliodu türkiyede tartışılmaz bnce buu albumleride cok iyi di arıca calanlarda kndi dalında en iilerdendi bnce ayrılmaları kötü oldu sewerek dinlrdik beaa ::(:((::(
-
Boşşşvvveerrr... Daha ne kurbanlar gelecek bu memlekete, daha iyileri de gelecek hatta. Şu potansiyele bak abi Kadıköy'e bi gidiyosun adım başı bi gitarist, elinde bagetlerini sallayan davulcular görüyosun.Sürekli yeni grup çıkıyo piyasaya. Yalnız basçılarını severdim napıcak acaba yine Demir Demirkan'la mı takılacak...
-
abi bu haberi duyduumda yikildim yaa
kurban en saglam gruplardandi
-
beni yıkan haberlerden biri... abi bu yapılır mıydı be!