-
panik rezalet bi grup onları bass cilari yokken studyoda izlemistim. Deniz de bass calicakmis orda helal ossun valla. cocuk oyuncagi bu zaten gitardan bass a hasirt diye atlamak=)
-
kocaman bi hata yaptilar ! çok iyiydiler !!!!
nesse artik yollari açik olsun ...
-
Bence türkiye en iyi gruplarindan birini kaybetti en son çikan albümleri özellikle mükemmeldi dagilmasi kötü oldu özleyecegiz kurbani
-
boyle bişey nasıl olabilir nasıl yapabilirler bi kere tum kurban severlere ayıp ve nerden çıktı bi anda bu??tam albül çıktı ve henem ay sonra dağılmaları nedemek?? bir kurban üyesinin buu açıklaması lazım ya ya hala dağıldıklarına inanamıyorumm:((tüm TürkROck severlerin başı sağolsun...
-
bunların yapıcağı iş bu kadar olur zaten....g.tten bacaklılar
-
ÇOK BÜYÜK BİR HATA!!
-
neden bazı kişiler kurbana b.k atıyolar anlamıyorum.onlar Türkiye'nin en iyileriydi siz gidin MvÖ gibi piyasa olmus ve bi tarafları kalkmıs şımarmış grupları dinleyin ama Kurbana laf atmayın!!o cover dediğiniz albumde 11 şarkı var 4ü cover ve 1 tanede eski"yalan"ı soylemişlerdir.Ve bu albumler muthiş denecek kadar guzeldir bu grupla Turkiye'deki Rock değişik bir tarz gormustur.Kargo'da gördüğünüz üzere bi cover albumu çıkarmıştır neden onlara laf atılmıyor??Kurbanı canlı gormeden yanlarında durmadan studyodaki provaları izlemeden ve ne kadar kafa ve iyi adamlar oldupunu gormeden yorum yapmayın.
Her işi yaparken tabi ki bi yandan parasına bakıcaksın yoksa nasıl yürüyecek?Herkez birazda olsa paraya bakar bakmam diyen zaten yalan soyler ki Kurban'da bu işi sevdikleri için yapıyolardı!
Şu an zaten çoğu gruplar piyasa oluyor ve surekli eften püften şarkı soyleyelimde ne olursa olsun diyen gruplar çıkıyor.ÖNCE ONLARA B.K ATIN!!
-
Bu Dağılma bence iyi bir şey sonuçta bu bir iş hepsi daha faydalı işler yapıcaklar bu şekilde daha yararlı olucaklar
-
tüh yaaa :(
-
zamanın da guns n roses bile dağıldı ki kurban kim ya bu kadar üzülyo herkes,burak ı şahsen tanırım yıllar önce bizim eve gelmişti o zaman tanıştıydık adam hiç belli etmiyo du öyle davul çalacğını.aslında bu burak için iyide oldu,athena da biraz isim yapıp biraz da para tabii :)) sonra atlar baba gibi bi gruba millet müzik dinler.Türk gruplarını destekleme meselesine tamamıyle katılıyorum ama hocam kötü müziği de kimse desteklettiremez bana.Bak mor ve ötesi nin Dünya Yalan Söylüyor una.Özellikle uyan parçasının sonundaki hidden track i dinleyin 9:31 .dakikadan sonra başlıyo.saygılar.(CD de var)