-
Yaa abartırız tabe... Kaç tane gRup var Türkiyede Kurban gibi?????? Kurban'ı geç kaç tane rock grubu var ki???? Sayıları bu kadara azken aralarında in baba olanın tarihe gömülmesini abartmayalımda neyi abartalım haa?????
-
kurban, duman, m.v.ö., athena.. ve bir kaçı daha son dönemde popüler piyasada rock müzik adına pozitif işler yaptılar.. en azından rock müziğin ailenizin rocker'ı haluk ve süper sevişgen teoman dan ibaret olmadığı vurgulanmış oldu..
grup müziği mantığı yerleşmiş oldu.. yani kimse bunlardan birini tepeye çıkarırıken birini yerlerde sürümeye çalışmasın komik oluyor..
güzel gruptu dağılmasaydı iyi olurdu ama arkasından yas tutacak değiliz :) yeni nesil rocker gençliği murat göğebakan gibilerin elinden kurtarmak için nice kurbanlara ihtiyaç var sanırım.. ;)
-
Bence türkiyenin en iyi rock grubuydu, coverlarıda albüm satmak için yapılmış olsada güzzeldi, neyse umarım farklı gruplarda iyi birşeyler yaparlar, panik grubunu bekliyoruz bakalım...
-
abi kurban dağılmışş millet neredeyse k.çına kına yakcak işe bak yaaa!..
-
sadece şunu diyorum...yazık oldu hem kurbana hem turk rock muzıgıne.Böyle bır grup bı daha gelmez turkıyeye.Burak ta artık ska ska muzık yapar.Ne biçim iştir bu yaa güzelim grup album çıkartıyor ve dağılıyor...Yazık oldu...
-
olur böyle şeler gruplar kurulur ve dağılır. Kurban dinlemem ama dinlediğim müzik gruplarının dağıldığı haberini aldımda duydum üzüntü hakketen üzücü :D hehheehee
-
Bence Türk rock dünyası büyük bir kayıp verdi...Kurban kendine has üslubuyla güzel müzik yapıyordu..Ayrıca bugüne kadar pek çok insanın da Türk Rock'ının var olduğunu anlamasına yardımcı oldu diye düşünüyorum..Umarım bundan sonra daha iyi projelerde görürüz grup elemanlarını, ne diyelim..Yazık oldu...Türk Rock'ının başı sağ olsun...:(
-
ben kerem tüzüne üzülüyorum birde deniz yılmaza diğerlerinden banane...Bence Demir Demirkanın Basçısı olsun daha iyi helal kerem abime özgürde hayko cepkinin grubuna dahil olsun derim...
-
Kurban gerçekten kaliteli müzik yapan bir gruptu ama o gruptaki deniz denen herife uyuz oluyordum. ukala kendini begenmiş bir tip gerek klipteki aptal aptal hareketleryle ve tv programlarında görmüş oldugum ukala tavırlarının bu grubun sonunu getirdiği kanısındayım. üzülmeye gerek yok olan olmuş nice amatör gruplar var tanınmayı bekleyen kurban ı cebinden çıkartacak. sert kalın :)
-
valla yazık iki müzik dinliyoduk onu da çok gördüler iyi mi ne dağıtıyon grubu otursana oturduğun yerde dağıttın da ne oldu şimdi hepsi ayrı yerde kurbanın potansiyeli yakalanır mı hele deniz yeni projesi mi nesi varmış özgür kerem burak olmadan nereye kadar bi daha hangi grup üyeleri bu kadar uyum sağlar ki birbirine