-
kurban ne lan?
-
"Ben "kurban"a kötü grup alternatif müziğede aptalca va anlamsızca dien insanları nasıl oluyorda burada görebiliyorum anlamadım!!!!!!!!!!..................." demiş MaSTeR_RoCkeR...
niye? burası kurban ya da alternatif müzik üzerine kurulmuş bi site mi???
-
bence şimdi çok iyi müzisyenlere sahip tek bir gruba değil, 4 ayrı gruba sahip olucaz... herkesin hakkını wermek lazım... ben bitek kereme üzüldüm, bitek ona nolucak diye düşünüyorum... ilerde umarım kendi albümünü yapar, sesi de çok güzel çünkü...
-
Kurbağanın pardon kurbanın dağılma hikayesi
Kadir İnanır Denize demişki;
'' Dağılın ulaaaan''
Denizde;
''Tamam Kadir ağabey pokunu yiyem nolur kızma ağabey'' diyip
'' Dağılıyoruz ulaaan'' demiş ve dağılmışar
işte bi hikayemizinde sonu arkadaşlar
bir dahaki hafta yeni bi hikayeyle tekrar buluşmak üzere esen kalın mutlu kalın :)))
-
hoppalaaaa...!!!!! harbiden yazık olmuş yau...
-
iyide bu kadar abartmanın ne gereği var dağıldılarsa dağıldılar tamam belki türkiye'nin iyi bi grubuydu ama bu kadar irdelemek saçma bundan önce kurban yoktu şimdide yok bu yaşamın sonu değil
-
aman ne uzuldum ne uzuldum..Koskoca Pentagram hakkın da bir tek yazı yokken allahın çoluk çocukları sayfaları doldurtuyor..
-
Bu olay Şelale Tayyar mevzuna döndü bence.yALAN DOSTUM DEDİLER YALAN OLDULAR BE.GURBAN GURBAN ulen!Deli Kadir'den sevgilerle ulaaaaaaaaaaaaaannnnnnn!
-
the bizkit sonuna kadaaar arkandayım kıro cenneeti abi resmen bu site,gitarı tüfek sananlar derneğinde gibiyiz,birde şu baba parası yiyiomuş bi arkadaş baba paraasıylaa ancak bu kadarrrr geri kalınır zaten............. zorbbbbaaaaaaaaaaa, hystreia
-
birçok akıllı arkadaşımızın dediği gibi hayırlı olsun... :) ben böyle ezik bir grup görmedim... üzülenlere acıyorum :)