-
İyi iyi.. Dağılması lazımdı zaten.
-
ya benim arkadaş kafayı yicek ondan korkuyorum :)))
-
ööööhh bea bu ne yorumdur böyle oku oku gözüm cıktı lan...
şincik çok kotu tabi bu kadar yetenekli arkadaşları görünce en azından gözümüz yaşarıyodu bah be turkiyede de iyi müzik varmış die artık yoh nabalım göz yaşı dökmek faydasız dendiği gibi herkes kendi yolunu cizer demek sandıımız kadar zeki değillermiş müzikleri iyi olsada........
-
ne kadar üzüldüm bilemezsiniz.. İlk albümdeki kadar iyi olsalardı acayip üzülürdüm ama oh olsun şimdi :)
-
kurban ın kotu ve ezik oldugunu düşünenlere bi sorum var!
acaba kim iyi müzik yapıyor turkiye'de... ha simdi turkiye de iyi muzik yapılmıyor diyorsanız... siz yapın da kalitesini gorelim... yapamazsanız da susun!!! kurban bu ülkede gerçekten kaliteli müzik yapan bir grup İDİ...
ayrılmaları ayrıca şöyle kotu oldu...
bazı bir takım insanların agzına düşmüş oldular... aslında ne kadar umrundadır ki kurban ın da....
metallica konserinde kurbana karsı o rezilliği yapanlar ve o zihniyeti benimsemişler!!!
hadi daha iyisini yapın!!
-
yazık oldu türkiyenin en iyi grubu dağıldı artık müzik yaptığını sananlara kaldı piyasa ne yapalım yastayız
-
Turkiye'de müzik adına basa gelebilecek daha buyuk bir felaket olmaz artık...Kurban dagıldı artık ötesi foss!!!
Cok yazık oldu bence...
-
hersey buragın bi taraflarının kalkması yüzünden oldu... ama kesinlikle sunu bilsin burak burak olduysa kurban sayesinde oldu kurban buragın sayesinde kurban olmadı... burak gibi davulcu cok var piyasada... bu arada deniz tek basına devam etsin bence.. o adam bir numara olur bundan adım kadar eminim....
-
herkes milli bi sorun yapmış hehuehe..
-
arkadaşlar başımız sağolsun ama lütfen burağı suçlamayalım.işin gerçeğini bilmiyoruz.sadece onun athenaya geçmesi çabuk olduğundan herkes üstüne gidiyo.neyse artık bütün grup elemanlarına yaptığı işlerde başarılar