Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Kurban Resmen Dağıldı!

Bu konu şu haber ile ilgilidir: Kurban Resmen Dağıldı!
  • Bu_RocK • 25 Temmuz 2005 00:00 • #609493
    kurbanın dağılmasına en çok üzülenlerden biri olduğuma eminim şu an...çünkü benim rock'a bulaşmamın 2 nedeninden biriydi
    çünkü çok kaliteli müzik yapıyolar(dı):(ağlıcam yaaaaaaaaaaa:(((((((((((((((((((((((
  • Bu_RocK • 25 Temmuz 2005 00:00 • #609494
    türk rock müziği hakkaten çok şey kaybetti geçmiş olsun hepimize
  • Metal milita • 25 Temmuz 2005 00:00 • #609496
    türk rock müziği çok şey kaybetti
    puahahhahahah valla işkembemle gülerim ben bu lafa aksine türk rock müziğine hayırlı olsun bütün apt.l alternatif gruplar dağılsın...
  • HereticSlave • 25 Temmuz 2005 00:00 • #609497
    alternatif grupların canı cehenneme ama kurban punk tı severdim...
  • discouragedone • 25 Temmuz 2005 00:00 • #609498
    üzüldüm ya =( iyi gruptu vesselam..
  • Blackmagic • 25 Temmuz 2005 00:00 • #609499
    Kurban Kalitelidir ama Yeter artık yapabileceklerini yaptılar zirveye çıktılar ve dağıldılar. iyi oldu diye düşünüyorum..Başka projelere girmeleri türk rockı adına daha faydalı olur..
  • LooP • 25 Temmuz 2005 00:00 • #609500
    zirvede bıraktılar hiç değilse
    hem belli mi olur, Live 8 de Pink Floyd un yaptığı gibin, yine biraraya gelirler
    çıkmadık candan umut kesilmez
  • bassRHCP • 25 Temmuz 2005 00:00 • #609501
    neden gruplar kaliteli müzik yapmaya basladıgı anda dagılırlar anlamadım anlıyamıycam yaaa hayırlı olsun belki ben gecerim bas a :)
  • MaSTeR_RoCkeR • 25 Temmuz 2005 00:00 • #609502
    Bu dağılmaya herkesin üzülmesi gerektiği gibi bende üzüldüm çünkü adamlar bir işi yaptımı tam yapan ve şu ana kadar yaptıkları herişin üstesinden tam gelmiş gerek cover albümleri olsun gerekse de kendi albümleri olsun ki gerçekten harika albümler bence bu albümler gayet dolu ve doyurucu albümlerdi....Şimdi burdaki yazıları görünce bazılarının "ohh iyi ki dağılmış" dermişcesine tavırlar onların müzik anlayışları konusunda şüphe etmeme neden oldu..O adamlar bu işi kaç yıldır yapıyor...Ve bukadar uzun zamana rağmen de zirvede kalmayı başarıyorlardı.....
    Ben "kurban"a kötü grup alternatif müziğede aptalca va anlamsızca dien insanları nasıl oluyorda burada görebiliyorum anlamadım!!!!!!!!!!...................
    Neyse herşeye rağmen kurban iyi bir grup tu bence tam yerinde bıraktılar daha başka projelerdede aynı başarının olucağı kesin ama kurban ın hep farklı bi yeri olacak.....
    Zamanla anlaşılacak yoklukları umarım bir gün tekrar biaraya gelip sallarlar..!!
  • lars_furkan • 25 Temmuz 2005 00:00 • #609504
    bize olan sorumluluklar1n1 bilmeyen insanlardan olusan bi grup hastas1yd1m ama napam.burakda athena gibi bi ppoooppp grubuna gitdiyse fazla diycek bisey yokkkk