-
evet güzel çok beğendim küçük sevgilim de baya bi anlamlı parçaymış be kalbimi deşti geçti valla
-
bir albümün bütün parçalarının hepsinin çok iyi oldugu bi kaç sanatçı vardır. m.v.ö. nin de 'dünya yalan söylüyor' albümi böyleydi.her parçası ayrı güzeldi.bu albümden sonra daha iyi bir albüm bekliyorsun haliyle.ama beklediğim gibi çıkmadı...
-
gidip koşarak alıyorummm albümüü... haberim bile yoktu çıktığından..
-
bence gayet iyi bir mor ve ötesi albümü olmuş.. pek beğendim ben :) özellikle küçük sevgilim, büyük düşler ve darbe şarkıları..
evreni gördüm
sıkı olaydı
binlerce insan
ölürken "netekim"
bir şey yapmazdı
sadece bakardı
bu kadar kaos
bize fazlaydı ki vs.. :)
iyidir..
-
"dünya yalan söylüyor" gibi bir albüm beklemeyin. tek bir vurucu parça bile yok. maalesef ne bir "sevda çiçeği", ne bir "cambaz" bulamayacaksınız.
-
dinledikçe herkesin fikrinin değişeceğini düşünüyorum... bi iki kere dinlemekle karar vermeyin... bana da ilk başta acayip geldi ama dinledikçe süper bir albüm olduğunun farkına vardım... Özellikle küçük sevgilim, kördüğüm, ayıp olmaz mı?, darbe bence albümün en iyi parçaları...
-
M.v.Ö. grubunu sevmem ama müzisyene saygı duymak lazım tabi yorumlara baklırsa bir önceki albümden kötü gibi... tabi dinlemeden kesin konuşamam...
-
kesinlikle dünya yalan söylüyor'dan daha iyi olmus, daha sert gitarlar, daha cok solo var. benim gibi mor'lari taa ilk albümden beri takip edenler bu albümün sound'unun eski albümlerine yakın oldugunu anlayacaklardir. iyi ki varlar:)
-
güzel albüm olmuş yeterince bunlar mor ve ötesimi? dedirten sound la çıkmışlar yine tebrikler ne diim!!!!!!
dinlemelisiniz........
-
çok iyi olmuş özellikle gitarlar adamlar biliyor işi dicek bişey yok