Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Büyük Düşler - Mor Ve Ötesi

Bu konu şu haber ile ilgilidir: Büyük Düşler - Mor Ve Ötesi
  • 1_poseidon_1 • 16 Mayıs 2006 00:00 • #619641
    büyük bi eskiye dönüş olmus bence ama iyimi kotumu tartısılr benim hosuma gitmedi ama adamların yapmak istediği tarz bu heralde bomba bi albumde, ayyuka cıktıkları bi albumden sonra bole bi album cıkarttklarına gore ...
  • yagmurum • 16 Mayıs 2006 00:00 • #619642
    Gitar soloları süper olmuş.Daha önceki albümlere nazaran daha uzun ve sert.;)
  • TUAREG_75 • 17 Mayıs 2006 00:00 • #619643
    mvö cırttttt...morttttt
  • MiKrobiKa • 17 Mayıs 2006 00:00 • #619644
    İĞRENÇ...pöpüler kültüre bir yem daha buyrun...
    12 Mayıs 2006 Cuma | Yazan: kelebek

Üzerinde aylarca çalışılan bir albüme "iğrenç" demek emeğe saygısızlıktır..beğenmek zorunda değilsiniz ama madem bu kadar ağır eleştirebiliyorsunuz siz daha iyisini yapın da hep beraber dinleyelim...
    "Büyük Düşler" ilk dinlediğimden beri beni başka bir şey dinlemekten alı koyan ender albümlerden bir tanesi oldu...sözlerini anlayabilen arkadaşlar albümden son derece keyif alacaklardır ama bunun için mvö çizgisi ve bakış açısıyla ilgili bir şeyler bilmek gerek önce..bu albümde insanların aşk şarkısı zannededbileceği türden şarkı olmaması da ayrıca hoşuma gitti tabi :) (küçük sevgilim hariç)
    kalitesi örnek alınması gereken,doyurucu bir albüm yapmış adamlar..kendilerini bir kaç adım daha ileri götürmüşler..helal olsun diyorum :)
  • Ardaa • 17 Mayıs 2006 00:00 • #619645
    arkadaşlar şu yabancı grup kompleksini bir tarafa bırakın artık..evet pink floyd efsane bir grup tabii ki..ama yok işte "mor ve ötesi ni pink floyd la aynı cümlede kullanmayın" falan çok saçma..bu türk grup kompleksi artık geride kaldı 4-5 yıldır...yeni ve iyi gruplar çıkmaya devam ediyor..bu albüm prodüksiyon olarak gayet iyi ve müzikalite olarak da kaliteli bir albüm..DYS kadar patlamayacağı kesin..ama belli bir kesim için en sevilen albümlerden biri olacaktır..ve denildiği gibi eskiye dönülmüş..ve en ama en önemlisi öncekinin başarısına sığınıp "kendini tekrar etmemiş"
  • yagmurum • 17 Mayıs 2006 00:00 • #619646
    Favorim Kış geliyor...Harun'nun sesinin güzelliği bir kez daha kanıtlanmış bulunuyor bu şarkıda..helal olsun!Albümde ön plana çıkan şarkıların dışında bu şarkının gizli bir güzelliği var.Albümü aldığımdan beri bu şarkıyı 40 kez dinledim sanırım..Ayna ayna...
  • sunkiller • 17 Mayıs 2006 00:00 • #619647
    iiiki var mvö
  • huu-le • 17 Mayıs 2006 00:00 • #619648
    albümde farklılık yok bildiğimiz mvö ama ben bırak zaman aksın ve gül kendinedeki tadı bulamıyorum o zmnki mvö bi başkaydı sanki yinede severim dinlerim emek verip albüm çıkarmışlar sağolsunlar...
  • poisonus • 17 Mayıs 2006 00:00 • #619649
    ilk önce şunu söyliyim bir kaç dinlemeyle sindirilebilecek bir albüm değil. ilk aldığınızda biraz hayal kırıklığına uğruyorsunuz çünkü o sözlerini ezberlediğiniz içinize işlemiş bi albüm yok karşınızda fakat dinledikce müziklerin çok daha kaliteli olduğunu görüyorsunuz.. her parça ayrı güzel..sözler herzamanki gibi çok kaliteli..mvö kendini aşmıştır aşmayada devam edecektir. büyük düşlerle yaptığı gibi..almayanın pişman olacağı bir albüm..
  • gecree • 18 Mayıs 2006 00:00 • #619650
    ben bunu bekliyodum işte oldu.. gruba b.k atıp sevmediğni söyleyenler mor ve ötesini ''dünya yalan söylüyor'' albümünü dinleyip sevenler ben şahsen mor ve ötesinin böyle bir albüm yapıcağını tahmin etmiştim hatta yapsa nası olur diye düşündüm hep hakkaten beklediğim gibi çıktı ama beni şoka uğratan ''şirket'' şarkısı nakarat melodisini iyi dinleyin neye benzetiyorsunuz eski bir çocuk şarkısına benziyo tabi adamlar o melodiyi de öyle bi çalınca bambaşka bişey olmuş dinlerken bunu unutmak lazım bilmiyorum bana katılan var mı??? sonuç olarak albüm kalite popüler kültüre görede değildir o yüzden de iğrençti şuydu buydu demeniz anlamsız.. gidin grup 84 dinleyin tam size göre....