Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Büyük Düşler - Mor Ve Ötesi

Bu konu şu haber ile ilgilidir: Büyük Düşler - Mor Ve Ötesi
  • VoLKaN16 • 20 Mayıs 2006 00:00 • #619661
    mor ve otesi gibi bir gruptan daha iyisini beklediğimdendir herhalde bende cok sevmedim albumu.bir kac sarkı dısında sıradan bir album goruntusunde..hayal kırıklıgına ugradım:(
  • archdevil • 20 Mayıs 2006 00:00 • #619662
    cok kotu olmus yaa daha onceli album daha iyiydii, ama bu onların kulagu-ına gora yapılmış bi album gibi duruyo dinleyici yok sankiii..........
  • derin_celiski • 21 Mayıs 2006 00:00 • #619663
    çıktığı ve elime geçtiği günden beri hiç bir sitedeki yorumlara bakmak istemedim.."cambaz gençliği"nin bu albümü özellikle de küçük sevgilim i beğeneceğinden korktum. . nese ki kısmen korktuğum başıma gelmemiş.
    onlar (o gençlik)hakkında çok yorum yapmayacağıma ve sinirlenmeyeceğime kendime ve "ona" söz verdiğim için özledğimiz "mor ve ötesi" albümünü burdan da alkışlıyorum..
    davullar ve vokal her zamnkinden daha iyi.odtü de gayet güzeldi..iyi ki varlar...sevgili dostlarım sırdaşlarım kaçışlarım haykırışlarım ötekilerin yanına bir tane daha...
  • kelebek • 21 Mayıs 2006 00:00 • #619664
    Üzerinde aylarca çalışılan bir albüme "iğrenç" demek emeğe saygısızlıktır..beğenmek zorunda değilsiniz ama madem bu kadar ağır eleştirebiliyorsunuz siz daha iyisini yapın da hep beraber dinleyelim...
    "Büyük Düşler" ilk dinlediğimden beri beni başka bir şey dinlemekten alı koyan ender albümlerden bir tanesi oldu...sözlerini anlayabilen arkadaşlar albümden son derece keyif alacaklardır ama bunun için mvö çizgisi ve bakış açısıyla ilgili bir şeyler bilmek gerek önce..bu albümde insanların aşk şarkısı zannededbileceği türden şarkı olmaması da ayrıca hoşuma gitti tabi :) (küçük sevgilim hariç)
    kalitesi örnek alınması gereken,doyurucu bir albüm yapmış adamlar..kendilerini bir kaç adım daha ileri götürmüşler..helal olsun diyorum :)

iğrenç demem de ki tek sebep kör dinleyicler olmasıdır başka bişi değil ordan burdan melodi çalıp şarkı yapan admalrdan bahsediyorum..bu grup için mi emek'den bahsedicez..her kes cambaz şarksıın melodisinin super girl'den alındığını biliyor..albümdeki sözleri anlamk için engin bilgi birkimine ihtiyaç olduğunu düşünmüyorum..küresel barış ve adalet koalisyonuyla harunla bush protestosunda yanyanaydık ben sadce bu albümün ve bi önceki albümün fazlaca popüler kültüre yönelik olduğunu düşünüyorum..sevebilirsiniz ok bu teomanın renkli dünyalar oteli ve niceleri için bi yazıdır bu,insanlar nasıl bir esinlenmeyse melodilerinin aynılarını yurt dışındaki gruplardan kullanıyorlar burda bir emekten söz edilemez....iğrençler evt çnkü emek yok!bu albümü anladığını düşünüyorsan arkadaşım çok zekisin yaaa ne diim ben biişi bilmiyorum..en iyisini yapmak konusunda da izle ve gör diyorum..hoşçakal
  • dilay • 21 Mayıs 2006 00:00 • #619665
    saklama yı beğendim..
  • Lq_girl • 22 Mayıs 2006 00:00 • #619666
    Öncelikle burada mvö yü dinlemeyenler Gereksiz Yorumlarıyla Yer Kaplamasınlar!
    Fevkalade güzel albüm
    Kış Geliyor,Hayat ,küçük sevgilim ,Çocuklar ve hayvanlar benim favorilerimden
    Müzikal olarak gayet kaliteli bi albüm olmuş,geçen albümdeki piyasalaşma etkisinden uzakta Fanlarına Özel bi havası var!
    Tek eksik gördüğüm kulaklarım gaz bi parça aradı ama noksandı neyse
    kısaca beklediğimize değmiş
    Ellerine sağlık
  • erdemdulger • 22 Mayıs 2006 00:00 • #619667
    Bence güzel,, Ayıp Olmaz mı, Saklama, Küçük Sevgilim gibi iyi şarkılar var.. sololar daha bi iyileşmiş,, bu adamların şarkılarına zaten baya bi dinlemeden sonra alışılıyo bence, "dünya yalan söylüyor"da bile öyle olmuştu.. yalnız super girl olayı bilinen bişey, ve bu albümün PARTİ şarkısı buram buram DREAM THEATER kokmuyomuu?? bana öyle geldi ortadaki solo kısmında.. yani bence öyle..
  • Chazz • 23 Mayıs 2006 00:00 • #619668
    bu albümde iki şarkı var beni cezbeden... (diğerleri de muhteşem ama bunlar ayrı bir güzel..) küçük sevgilim ve kış geliyor...
    bitiyorum bu ikisine...

Evden çıkıyorum, yol boyu bir KS bir KG... sıkılmadım... sıkılmam da... sadece o kadar mı? bunları dinlemekten yapacağım işe konsantre olamıyorum... bu da dezavantajı... :)

bu arada sizce küçük sevgilim'in şebo'nun vokal kısımları Teoman'ın Aşk Kırıntıları'na benzemiyor mu?

Aşk kırıntıları da ayrı bir büyü...

Mor ve Ötesi'ni kutlamak gerek bence muazzam bir albüm olmuş... :):):)
  • kaiserschoze • 23 Mayıs 2006 00:00 • #619669
    şebo gelmiş "küçük sevgilim" i uçurmuş gitmiş,güzel albüm
  • açıksiyah • 23 Mayıs 2006 00:00 • #619670
    ilk olarak şunu söylüyorum: eleştiri yaparken saygı seviyesini aşmayın lütfen!
    arkadaşlar neden bu kadar dar bakıyorsunuz olaylara. müzik sadece enstürümantelden ibaret değildir. asıl önemli olan ,bence, sözler ve bu albümdeki sözler çok güzel; anlamlı. ama biliyorum ki enstürümantel için müzik dinleyener sözleri de anlamayacak ve aşk şarkısından ibaret bir albüm olarak nitelendirecek.
    hem albüm yayımlanmadan önce ''mor ve ötesi'' resmi internet sitesinde açıklamalırını yaptılar. sitelerinde açıklama yaptılar ve açıklamalarına uygun bir albüm oldu. tamda beklediğim gibi.
    albüm zaten farketmişsinizdir ''dünya yalan söylüyor''la ''gül kendine''nin sentezi ve bence çok güzel bir albüm.