-
Arkadaşlar aranızda hiç Çocuklar ve Hayvanları dinleyen yok mu nedense aralarında beni en cok ceken sarkı o oldu yaa... Her dinlediğimde bi hoş oluyorum hakikaten basarılı! Birde kış geliyor guzel parça açıkçası şirket ide pek tutmadım...
-
artık siz de bıkmadınız mı? Benim sound'a sözüm yok. Seven de olur sevmeyen de. ama m.v.ö'nün siyasi içerikli şarkı sözlerinden bıkkınlık geldi. ben yanlış şeyler söylüyor demiyorum. onların seçimine, uğrunda savaştıkları tartıştıkları davalara eyvallahım var. ama bu kadar çok söylenmesi insanın aklında ???leri bırakıyor. bu konuyla ilgili bi örnek verecem. Duman son albümünde "özgürlüğün ülkesi" parçasında m.v.ö'nün bahsettiği konudan bahsetmiş ama bunu tüm albüme yaymamıştı. ayrıca TVlere çıkıp bangır bangır "biz buyuz, bunun için savaşıyoruz" diye bağırıp da durmamıştı. Gruplar Sound'uyla ön plana çıkmalı. Ben artık gerçekten bu tavrın maddi ve piyasa sağlamak amaçlı olduğunu düşünüyorum. Çünkü nedense bu tavır son 2 albümde hat safhada. BarışaRock festivalinin gelirlerinin gittiği kaynak hakkındaki dedikodular da insanı düşündürüyor. yorum sizin.....
-
Bence Kış geliyor 2:10-2:31 , Parti 2:52-3:03 süreleri arasındaki gitar sololarının hard rock'a kaydığını düşünüyorum.Ve bu sololardan daha fazla atmalarını istiyorum.Çok güzel olmuş bence...Yani diğer albümlerdeki melodili sololardan daha doğaçlama ve sert gibi geldi siz ne dersiniz?
-
bu mor ve ötesini beğen arkadaşlar şuna da cewap wersin o zamn..rock'n coke daçıkmayı kendi siyasi görüşleri açısından red eden ve bunu gururuyla sağda solda röportaj veren m.v.ö neden acaba yan kuruluşu olan fantada çıkmayı kabul etmiş..bu adamların yapıtığı siyasi propagandanın sadce bir kılıf oluğunu çok güzel açıklıyor..
-
mor ve ötesi dinlemeyenler lütfen dinlemiyorum desin.Ama kötü demesinler çünkü kötü değil.Türkiyenin sound bakımından batıya uygun tek grup MOr ve ötesidir....
-
yazılan bi çok yorumu okudum saygı göstermek lazım..gerçek "rock" ve "mor ve ötesi" dinleyicisine hitap eden bi albüm bu!!anlayan anlar..popülerlikten ve bu amaçtan tamamen uzak,"dünya yalan söylüyor"dinleyicisini ilgilendirmeyen bi albüm olmuş..Harun'un vokali gerçekten muhteşem!!Kerem kendini aşmış yani bu belli!!bişiler anlatılmaya çalışıldığı aşikar ama gerçekten anlatım çok kapalı ve karmaşık değil mi??bazı şarkıların ne anlattığını ve kime seslendiğini anlamak bazen imkansız..ama sounduyla,kalitesiyle gerçekten belki de 200 defa dinlediğim bi albüm oldu bu ve hiç bıkmadım..bu önemli bence..dediğim gibi bu albümü "anlayan anlar!!"
-
hala sorduğum soruya kimse cevap veremiyoo sevip sevmemenizi tartışmıyorum buyrun dinleyin birde komik komik anlayan anlar mantığı yapmayın arkadaşlar bu parçalar 160 IQ gerektirmyor takdir edersiniz ki bu konuda baydı anlaşlımyan bir şey yok ki sürekli bunu söylüyosunuz..
-
igrenc bır albüm bu kadar beklemıyordm
-
her zamanki samimi ifadesinden ödün vermeden, yer yer dışa dönük ve saldırgan yapılarını son derece kuvvetli ve “organik” bir ses örgüsü ile ortaya koymuslar.bence süperrr olmuss.şebo da renk katmış benceee öyle diilmi?
-
yazılan yorumlar gercekten igrenç hepsi degil tabıkı.rock müzik,hip hop,punk bunlar başkaldırı müziğidir,ve bu isyanı içinde barındırmıyosa bu adlardan hic birine sahip olamazsınız.anladınızmı özenti tayfaları.....bence albüm bombaa