Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Büyük Düşler - Mor Ve Ötesi

Bu konu şu haber ile ilgilidir: Büyük Düşler - Mor Ve Ötesi
  • define • 13 Mayıs 2006 00:00 • #619611
    güzel olmuş sözleri dinledikçe içinize işliyo popüler kültüre yenik düşen şeyler hemen hafızalara kazınan şeylerdir ama şuanki tadı havası yine eskiyi andırıyo sözler karmaşık ama her dinlediğinde bişekilde bünyene işliyo,niye basit şeyler istiyosunuzki bence çok başarılı sözler karışık müzik süper çok iyi olmuş....
  • bono80 • 13 Mayıs 2006 00:00 • #619612
    Mor ve ötesinin bir tarzı olduğu kesindir... Bana görede sözler anlamsız ve saçma... Ve biz yazdık artık siz ne anlarsanız anlayın tarzında... Ama bu sözlerle mvö oldular ve mvö olarak gidecekler... Böyle yazıyorlar ve hayranları oluyor tutuluyorlar vs... tartışmak yersiz...

Ama bir arkadaş indiricem demiş... KORSANA HAYIR!!!

Biraz duyarlı olun arkadaşlar yazıktır emeğe... Zaten rock yeni gelişiyor ülkemizde lütfen destek verelim... KORSANA HAYIR!!!
  • tearful days • 13 Mayıs 2006 00:00 • #619613
    güzel olmuş sözleri dinledikçe içinize işliyo popüler kültüre yenik düşen şeyler hemen hafızalara kazınan şeylerdir ama şuanki tadı havası yine eskiyi andırıyo sözler karmaşık ama her dinlediğinde bişekilde bünyene işliyo,niye basit şeyler istiyosunuzki bence çok başarılı sözler karışık müzik süper çok iyi olmuş....
    13 Mayıs 2006 Cumartesi | Yazan: define

ben basit söz istediğimi söylemedim, sözlerde basit bir anlaşılmazlık var dedim, sonuçta pentagramın sözleride var tükçe onlar niye böyle değil, anlaşılıyo direk, hemde boş sözler değil, basit hiç değil, neyse uzattım bu konuyu ben çok eyvallah...

"düşman olmak mertlik değil korkaklığın iradesi
    kurnazlık marifet değil aptalların tesellisi..."
  • azizcan • 13 Mayıs 2006 00:00 • #619614
    abi kafası güzelmiş bu adamların
    kırk yıl düşünsem aklıma gelmicek sözler..kırk yıl düşünsem ne düşündüklerini bulamamda herhal..
  • cursed_muse • 13 Mayıs 2006 00:00 • #619615
    evreni gördüm
    sıkı olaydı
    binlerce insan
    ölürken "netekim"....

....asmayalım da besleyelim mi...

sözlere bayıldım =D
  • nerdesin • 13 Mayıs 2006 00:00 • #619616
    kapkara kapılar sormuşlar onlara
    ayıp olmaz mı?
    HAYAT O KADAR ZOR MU????
  • morhayat • 14 Mayıs 2006 00:00 • #619617
    gerçekten güzel parçaymış valla. büyük düşler şarkısı ne güzel başlıyor öyle. dün aldım kaç kere baştan sona dinledim albümü valla. mor ve ötesi farkı işte!!!
  • thensk • 14 Mayıs 2006 00:00 • #619618
    dünya yalan söylüyor mvö nün black albümüydü.bir daha olmaz öyle bu müzigin kuralıdır...
  • thebassplayer • 14 Mayıs 2006 00:00 • #619619
    küçük sevgilim beni mahvettii........... 150. kez dinliyorum... albüm dinlenir.. o kadar emek var kimse bu işin otoritesi değil. beğenmeyen dinlemesin. sevenlerde dinlemeye devam etsin... bu kadar abi neyi tartışıyorsunuz ki hayret bişey......
  • fiveteen • 14 Mayıs 2006 00:00 • #619620
    ya arkadaslar bu albüm hakkında iyi güzel konuşuyorsunuz ileri geri falan ama acaba oturup albümü kaç kere dinlediniz anlamak için çaba sarfettiniz merak ediyorum... albümü ben dün aldım saat gece 11 de dinlemeye başladım. başladığım anda bana da kötü geldi hatta şarkıların ilk 2 dakkasını dinleyip geçiodum ama sabah kalkıp dershaneye giderken albüme baştan başladım sözler beynime ulaştıkça içten bir gülümseme hissettim.. çünkü sözler o kadar güzel yerlere yerleştirilmiş ki ancak mor ve ötesi felsefesini yani uzun zamandır mvö dinleyenler anlamları çıkarabilir...

bu arada albüm sözlerini anlayan arkadaşlar;
    sözler hakkında polemiğe girmeye hiç gerek yok; unutmayın ki dünya yalan söylüyor albümü de ilk çıktığında cambaz aşk şarkısı sanılmıştı.. anlayan anlar istemeyen de anlamaz... ama müziğe değer veren herkes anlayacaktır biraz uğraşırlarsa..

bu arada geçen albüme göre kendilerin ve de soundlarını geliştirmişler.. iyi ki varlar...