-
soundlarını geliştirmişler bence bi önceki albüme göre daha güzel
her ne kadar dünya yalan söylüyor ile daha çok kişiye ulaştılarsa da...
-
bakim bi :)
-
harika gerçekten özellikle küçük sevgilim
-
beğenmedim...
-
ya abi ne kadar saçma sözler ya, tamam bişeyler anlatılmaya çalışılmış ama hiç açık değil, hemen şimdi darbeyi örnek vermeyin bana, abi bir anlaşılmazlık bir karmaşıklık var sözlerde yoksa benmi salağım anlamıyorum lan...
-
albumde eskiye donusun izleri var.. ama dunya yalan soyluyor kadar iyisini yapamamislar.. bazı sarkilarin sozleri de sacma geldi ama genel olarak yine iyi is yapmislar bence yani en azından dinledikce guzellesiyo sarkilar zaten genelde de böyle olur.. ozellikle buyuk dusler ve küçük sevgilim çok iyi parçalar..
küçük sevgilim çok can yakar :)
-
Sadece eski albümlerinden 'Past' i severdim...Başka şarkılarını da sevmedim...Bu albümü de seveceğimi sanmıyorum...Zaten Rockistanbul'daki terbiyesizliklerinden sonra iyice soğudum adamlardan...Ama seven dinlesin beni ilgilendirmez....
-
İĞRENÇ...pöpüler kültüre bir yem daha buyrun...
-
herkesin beğendiği gibi ben de çok sevdim küçük sevgilim şarkısını şebo da süper vokallik yapmış...
-
gül kendine ve daha önceki albümleri sevenler 'dünya yalan söylüyor'u çok popüler olmasından dolayı pek sevememişlerdi. ama bana kalırsa bu albüm tam gül kendine tadında ve daha sade ama sound ve prodüksiyon açısından daha iyi olduğu için de hem eskiyi hem de yeniyi barındıran güzel bi albüm. mor'cular zaten mvönün 'dünya yalan söylüyor'la önüne gelen herkes tarafından dinlenmesinden şikayetçiydi, bu albüm yine eskisi gibi olcak ve o kadar geniş kesime hitap etmediği için yine 'fanlara özel' kalıcak. tikiler konserlerde 'köfte dudaklı haroşcuuummm' diye bağıramıcak:S ve elbette sözleri ilk dinleyişte anlamanız zordur, ilk dinlediğinizde anlamak istiyorsanız gidin pop dinleyin.. sözlerin anlaşılır olması rock müziğin 'felsefesi'ne aykırı değil midir? dinlediğiniz şarkıların size bi şeyler katması ve durup bi düşündürmesi gerekmez mi?