Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Büyük Düşler - Mor Ve Ötesi

Bu konu şu haber ile ilgilidir: Büyük Düşler - Mor Ve Ötesi
  • -kurban- • 15 Mayıs 2006 00:00 • #619631
    ya arkadaslar ben MvÖ den daha güzel seyler bekliyodum bir uyan gibi sarkılar ama cok kötü olmus bence yani habire söz hiç enstirümantal bise yok cok bos bi albüm yani 2 yıllık calısmanın meyvesi buysa cok kötü
  • narkozz • 15 Mayıs 2006 00:00 • #619632
    mor ve ötesinden daha iyi bir albüm bekliyordum. ama küçük sevgilim güzel bir parça gerçekten.
    ama nolursa olsun duman'ı tek geçerim. birde kargo waaar aslında koray candemir :P:):)
  • _gizem_ • 16 Mayıs 2006 00:00 • #619633
    bence çok güzel bir albüm olmuş mor ve ötesine yakışmış küçük sevgilim saklama ve burak ın söylediği sonu belli en sevdiğim şarkılar
  • UnfUg-jUgeND • 16 Mayıs 2006 00:00 • #619634
    valla albüm çok güsel insanın dinledikçe dinleyesi geliyor.benm özellikle "sonu belli" parçası hoşuma gitti.özellikle bu parçadaki hareketlilik ve gerek bateride gerekse gitarda verdikleri vurgular çok hoşuma gitti(ama onu harun söylememiş galiba)en çok ilgimi çeken bu parça oldu tabi daha sonra "küçük sevgilim".şebnem ferah acaip bişe katmış o parçaya.mmm.güsel işte yani.
  • T-rock-TOR • 16 Mayıs 2006 00:00 • #619635
    ya arkadaslar ben MvÖ den daha güzel seyler bekliyodum bir uyan gibi sarkılar ama cok kötü olmus bence yani habire söz hiç enstirümantal bise yok cok bos bi albüm yani 2 yıllık calısmanın meyvesi buysa cok kötü
    15 Mayıs 2006 Pazartesi | Yazan: -kurban-

bence daha duzgun kelımeler secmelısın cunku uyan genel mor ve otesı klasıgı olarak ensturmantal kısmı zayıf bır sarkı... kımseye laf etmek ıstemıyorum ama sunu soylıyeyım bu album ınsanların muzıge nasıl baktıklarını ortaya cıkaracak gıbı gelıyo bana... kurban insanları yaptıgında da aynı gozlemi uyguladım ve bu cok gereksız bı album falan dıyenler cıktı ya da artık burak kafasını kırmızıya boyayamıyor dıye athena dınlemeyen ınsanlar... bn genel olarak sevdım albumu zaten klıpler gelsın yakında akla kara ortaya cıkar...
  • the bass-ist • 16 Mayıs 2006 00:00 • #619636
    eskiye dönüş.. gayet güzel bence.. albümü 5 defa baştan sona dinledim.. dinledikçe daha da beğendim.. mor ve ötesi bu işte.. piyasa kaygısından uzak olmalı..
  • likablegirl • 16 Mayıs 2006 00:00 • #619637
    Tek kelimeyle harika. Dünya Yalan Söylüyor da çok güzeldi ama bu albüm DyS'dan çook farklı. Bu albüm biraz daha gül kendine tadında sanki... Ama yine de farklı , yalın ve anlamlı... Özellikle o küçük sevgilim beni bitirdi...
    Kördüğüm ayrı bir tatta...
    Ayıp olmaz mı da çok güzel...
    Şirket de çok hoşuma gitti ama o şimdiye kadar dinlediğim hiç bir mvö şarkısına benzemiyor biraz daha pop havası var ama güzel.

Yalnız Harun bu albümde de sesini çok iyi kullanmış. Burak'ın söylediği sonu belli de çok güzel tabi...

Neyse ben artık bitireyim çünkü albümü anlata anlata bitiremem dinlemek lazım.
  • gecree • 16 Mayıs 2006 00:00 • #619638
    şunu söyleyim Albümü alın pişman olmazsınız bazıları alınca kendini keriz gibi hissediyor ama albüm kapak tasarımı ve kendine özgü şarkıları ile değişik bana da böyle oldu ama farkettim ki eskiden albüm aldığımda nasıl sabırsızlıkla albümü koyup dinlemeye başlardım aynı heyecanı hissetim albüm alın bence en azından çok sevdiğiniz ve destek verdiğiniz kişilere mp3 le bi anlamı kalmıyor gerçekten hiç bişeye benzemiyor ya bozuk oluyo çoğu... onun için sahiden korsana da MP3 E HAYIR diyorum bende...
  • 1messy3 • 16 Mayıs 2006 00:00 • #619639
    darbe..
    bilinçsiz gençlik kulak versin bu şarkıya.
    duysun ki araştırsın araştırsın ki kara sayfalar ortaya çıksın ortaya çıksın ki bir daha düşmeyelim yanılgıya.
  • pureblood • 16 Mayıs 2006 00:00 • #619640
    sevvmiyorum bu adamları..