-
Gitmiyorum. Gruplar bana yönelik değil. Ve içerinde berbat denebilecek Türk grupları da var. PopFest bu...
-
kimi görmek istiyorsun ki sanki aşmış rock grupları var da ülkemizde..
Aşmış değil de...Bunları beşe katlayacak gruplar var...
-
her yil gördügümüz türk gruplari geliyor sstandart
-
within temptation ve pentagram izlenebilecek iki grup sadece iki grup için gidilmez zaten gitmem ama pentagram istediğin yerde izle within temptationı da izlemesem çok üzülmem
-
Yapılan anketteki aday listesi ile çıkan sonuç arasında dağlar kadar fark var. Bu sene gitmeyi düşünenlere şimdiden geçmiş olsun diyorum ^_^
DaRKNeSS
-
olsun, yazık.. biliyosun bunları dinleyen çok kitle var, bu yüzden koyuyorlardır, mesela ülkemizin yüzdesel çoğunluğunu oluşturan genç kitle dediğimiz gruba hitap eden hayko cepkine karşı aşırı tepkili olan pek insan tanımam, zira rashit eğlendirir, teoman özendirir.. festival insanları bunlar..
Utanarak ve üzülerek söylüyorum ki anladım ki festival insanı değilim. Ne rashit dinleri. Ne Hayko Cepkin severim(Nefret Ederim) Ne de Teoman dinlerim... Demek ki neymiş. Yazık bana :D
-
teoman mı oley kral tv de cok izlerdim onu simdi rakın kokta
-
Red Hot Chili Peppers
Acil Servis
Serdar Öztop
Kesmeşeker
Stevie Vai
Joe Satriani(Geliyor zaten;gidiyorum)
Ne bileyim Whisky olabilir...
Bunlardan biri veya birkaçı gelse süper olur. Da bu gruplardan asla Rock'n Coke'da çıkmayacak olanlar var... Yani bilmiyorum... Gidecek tonla grup var... Ama bunların çoğu beş para etmez..
-
ya yorumlar gerçekten çok komik.. şu gelen grupların en azından 4-5 tanesi ağız tadıyla izlencek gruplar..
The Smashing Pumpkins
Manic Street Preacher
Within Temptation
Pentagram vs..
heleki ben sadece Smashing Pumpkins için bile gidilir diye düşünüyorum ama bakıyorumda yorumlarda adı bile geçmiyor..
şahane bi grup.. e tabi korn muse vs gibi gruplar gelince bunlar size yetersiz geliyor ama bu sene süper olmasa bile çok iyi gruplar var... isteyen gider istemeyen tvden izler bu kadar.. eyvalla
-
bu ne yaa daha iyi gruplar vardıı şahsen türklerden pentegram dışiında pek iyi bişey yok bi de hayko iyi gibi boşuna para verip rezil olmayınn