-
2 senedir saçmalıyo rock n coke nedir bu yau!!!iyice alternatif fest.haline geldi.
-
arkadaş uçmuş çayırlara bayırlara:)) sevgili dream_girl1988 arkadaşımızda red hot hakkında bir şey söylemiş valla denecek bişey yok ama herhalde bir daha okursa yazdığını,dünya da kendi alanında tek olan bir gruba özenti demiş tabi bu açıklamasını müzik bilgisine bırakıyorum...Pentagram iyi etti kötü etti bilemem ama 1 saatte olsa izlenir...
-
yahu neden hep anlamk istediğiniz gibi anlıyorsunuz ben red hot a laf etmedimki sadece şu an özenti tiplerin dinlediği gruplar arasında adı çıkmış bir grup yani yazdıklarımı iyi okursanız göreceksiniz ki bende zevk alarak dinlediğimi söledim zaten sadece adı çıkmış şu an ve rock n coke geliyor olan bir chris cornell bir franz ferdinandda hiçe sayılmamalı diye düşünüyorum hee sana hitap etmiyordur sevmiyorsundur o ayrı ama kimsenin hakaret etmesine gerek yok diyorum ben .ona bakarsanız within de çok adı çıkmış bir grup ama ben yinede dinlemekten zevk alıyorum farklı boyutlardayız sanırım neyse :)...
-
hadi öğle olsun ama sokaklarda binlerce genç metallica,slipknot.... t-shirtyle dolaşıyor o zaman o gruplarında adı çıkmış yapmayın lütfen...
-
yazım da ileri gittiysem kusurabakma dream_girl1988
-
evet öyle slipknot tshrtü giyipte gezen kaç kişi gerçkten dinleyip geçmişini biliyorki şu 2senedir rock piyasasını hepimiz biliyoruz dağıldı iyice istiklalde herkez tek tip oldu ben rahatsızım şahsen bu durumdan neyse konu o değil şu an da bir grubun adının çıkması onun kalitesiz bir grup olduğunu göstermiyor söylediğim bu değil sadece özenti insanların dinledği gruplar belli şu an kime sorsan metallica dinlemiştir ve iki metallica şarkısyla kendini rocker zanneden insan çok var bu metaliicanın geçmişini ya da kalitesini değiştirir mi hayır elbetteki ama piyasada adını çıkarır okadr...umarım anlatabilmişimdr :)şimdi de metallicayı aşağıladım sanıp üstüme üşüşmeyinde:D
-
bu sefer antabildin tamam:)) çok haklısın izmir de istanbul kadar yoğun değil tabi ama yinede görüyoruz bence insan kıyafetiyle değil düşündüğü ve içinde yaşadığı müzikle kendini ifade etmeli...
-
ohh be ozaman :)
-
PENTAGRAM ve Chris dışındaki grupların kalitesini tartışırım...
-
smashing pumpkinks 90ların yenilikçi ve albumleri 50 milyon satmış bir kült grup.
chris cornell grunge akımının öncülerinde benzersiz bir ses.
manic street preachers bence 90 ların en iyi gruplarından eşsiz bir kült. ki konser performanslarıyla bile ödül aldılar.
franz ferdinand bir festivale getirilebilecek en dinamik grup şu sıralar.
rhcp veya him bu sene olmazsa bile yakın zamanda gelecek zaten bu mükemmel programı niye bu kadar eleştirdiniz anlamadım ne yani ben fleetwood mac seviyorum onlar mı gelsin diyeyim sonuçta festival formatlı değiller, yaşlılar ama bu gruplar bir festival için çok iyi. cocacola olayına gelince biz bu adamların klplerini bile 5 sene önce zor izliyorduk şimdi canlı seyrediyoruz. manics sadece Türkiyeye gelmek için teklifi kabul etti biz niye onları izlemeye gitmeyelim. cocacola içmem ama bu fırsatı da kaçırmam... arkadaşlar rahat olun böyle şeyler için kendinizi üzmeyin.