Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Rock'n Coke 5 Yaşında @ Hazerfan Havaalanı - İstanbul

• ROCKERdem • 31 Mayıs 2007 00:00 • #629220
    bence bu sene rockn coke u protesto etmeliyiz. Bu protesto şeklinide o festivale gitmeyerek yapabiliriz.
    YAŞASIN BARIŞA ROCK
  • Lounge Act • 31 Mayıs 2007 00:00 • #629221
    The Smashing Pumpkins,Manic Street Preacher,Chris Cornell gibi müzik tarihine yön veren gruplar var.....
    siz ne bekliyordunuz ki.....
    ayrıca gitmeyen gitmez, yani kimin umrundaki.....
  • Bingo_Berk • 31 Mayıs 2007 00:00 • #629222
    obaaaaa Fairuz DerinBulut sessizliğini bozuyor güzel güzel =)) devamı gelsin bari rock'n coke ile kalmamalı
  • Soulforger • 31 Mayıs 2007 00:00 • #629223
    Gitmiyorum. Gruplar bana yönelik değil. Ve içerinde berbat denebilecek Türk grupları da var. PopFest bu...
    31 Mayıs 2007 Perşembe | Yazan: �syarar�

Tamam ben de pek hoşlanmadım gruplardan Şero , ama neye göre berbat , kime göre berbat? Sevmediğini söyle tabi , ama "berbat grup" diyerek etiketleyemezsin.
  • ReigN13 • 31 Mayıs 2007 00:00 • #629224
    rock n coke her sene daha da kötüye gidiyor.her sene kaliteyi iyiden iyiye düşürüyor.her sene olduğu gibi bu sene de bence önceki seneye göre kalite daha düşük.zaten bu tip gruplar her zaman izleme şansımızın olucağı gruplar.ne bileyim, neden bi metallica gelmiyor,neden bi green day,red hot chilli peppers,velvet revolver,bon jovi,the police vb kalitede gruplar getirilmiyor anlamış değilim.rock n coke istediği zaman bu tip grupların birini ya da birkaçını rahatlıkla ülkemize getirebilecek güce sahiptir....çok ilginç doğrusu...
  • kacak • 31 Mayıs 2007 00:00 • #629225
    Manic Street Preacher? şaka mı bu? Arkadaşlar görün işte "Sosyalist" tavırlarla içi boş ideolojik propaganda nasıl oluyor...
  • RAMMS t EIN • 31 Mayıs 2007 00:00 • #629226
    abi yok rockn coke 2005 ten sonra bitti. ondan öncede yoktu.

pentagram ada helal olsn..
  • dream_girl1988 • 31 Mayıs 2007 00:00 • #629229
    :) sadece gülüyorum yorumlara ya arkadaşlar ne bu tepki anlamıyorum evet senin müzk tarzına uymayabilir ama ne bu hakaretler yok chris cornellı beğenmiyorsun franz ferdinandı beğenmiyorsun olabilir sonuna kadar saygı duyarım siz de red hot demişsiniz greenday demişsiniz bende bu grupların asıl özenti gruplarından başka bişey olmadığını düşünüyorum zamanın da zevk alarak dinliyordum ama artık sadece özentilik yapmayın ya gelen gelir gelmeyen gelmez kimsenin kimseyi zorladığı bişey yok pentagrama da helal olsun bence de yaptıkları kötü bişey yok sadece bir müzik festivaline katılmışlar bumu suç :D komiksiniz gerçekten ben bostancıya da gittim pentagram konserine abartmıyorum yaş ortalaması 16tıydı ve sadece özenti tipler vardı rezillikten başka bişey değil ben inanıyorumki rock n coke da çok daha iyi bir ortam olacak ben gidemeyeceğim için üzülüyorum şahsen nese.............
  • Nathaniel • 31 Mayıs 2007 00:00 • #629230
    rock am ring adlı güzide festivalin kadrosuna bakıp bakıp göz yaşı döküyorum.içimiz dışımız ingiliz oldu.mtv türkiye rock am ring'i canlı verecekmiş ordan takip ederiz artık.
  • linde_ • 31 Mayıs 2007 00:00 • #629231
    Pentagram geliyor ama fikrim değişmez. Gerçekten para için millet neler yapıyor.Tebrik ediyorum pentagramı...