Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Rock'n Coke 5 Yaşında @ Hazerfan Havaalanı - İstanbul

• dream_girl1988 • 1 Haziran 2007 00:00 • #629297
    yupppi bu konuda yalnız olduğumu düşünmeye başlamıştım benim gibi düşünenlerde varmış demekki :)sevindim şimdi:)
  • ocean_spray • 1 Haziran 2007 00:00 • #629298
    üzerinde manics tshirtlü sahne önünde tepinen bir manics hayranı görürsen bilki o benim dreamgirl;)
  • vast • 1 Haziran 2007 00:00 • #629301
    ohaaaaa, bu kadroya iğrenç diyorsunuz bir de... şimdi şöyle bir geleceğe bakalım:
    -evanescence ayrı bir konser için geliyor
    -avril zaten geldi (ya da gelmedi, gelecek, ben biraz habersiz kaldım o durumdan)
    -muse önceden geldi
    -my chemical romance dünya turnesinde
    -audioslave yerine chris cornell tek geliyor
    -red hot chili peppers büyük ihtimalle LIVE EARTH için gelecek türkiyeye, anlaşması var
    -joe satriani zaten geliyor
    -bon jovi su sıralar yeni albüm hazırlıgındamıymıs ne, öyle bişey işte (duymustum ve nette bi yerde okumustum)
    -green day de ayrı bir organizasyon dahilinde gelecek, yine aynı "sözleşme" muhabbeti
    -ve gerisi hakkında hiç bir fikrim yok, bunlar sadece bildiklerim... yani siz de buldunuz buluşturuyosunuz, daha ne istiyorsunuz ki, bunu da bulamayan var... söyle düşünün; ya böyle bir organizasyon olmasaydı???

nese, 12.30 da sınav var, ben ona çalışacam daha, hade bye
  • sebzeli_çorba • 1 Haziran 2007 00:00 • #629302
    Gelicek gruplardan ziyade oraaya giden seyirci kitlesi de önemlidir.Fazla sayıda emo var ve hayat konusunda pek fikirleri olmayan insanlar.Hani artık klişeleşti savaşa hayır verdiğiniz 10 doların 1 doları savaşa gidiyo lafı ama bi gerçek var ki gittikçe kültürümüzü elimizden alıyorlar.Gerçi emo kültürü diye bişi ben duymadım o yüzden pek problem yok::D kaç kişi satrianiyi seve seve dinlicek bakalım orda merak ediyorum
  • Bukimyahu • 1 Haziran 2007 00:00 • #629303
    valla gruplar metal bazda yeterli tabeki de değil rock nations a manowar megadeth slayer gibi gruplar gelmisti 1 arkadaş emo örneği vermiş bence haklı işte biseyden anlamayan sırf ortam olsun diye giden tipler ayrıca cinsel açıdanda tercih edilen 1 festival malum geçen yıl baya bir prezervatif satılmıştı
  • marklanegan • 1 Haziran 2007 00:00 • #629304
    manic street için belki gidilebilir, crisin solo çalışmalarını beğenmiyorum, billynin kabak kafası izlenebilir, gerisi hakkında düşüncem yok(olmaması daha iyi, bayramlık ağız meselesi). ama daha önceden dediğim gibi; (coca cola tartışmasına girmeden) ortam yüzünden, en sevdiğim grup gelse de gitmem. onlar da pek bir şey kaybetmezler zaten.
  • Nathaniel • 1 Haziran 2007 00:00 • #629306
    Bana göre bir insan herhangi bir organizasyona gidip gitmemeye o ortamda kimlerin bulunacağına bakarak karar vermemeli.Ne olur önünde keremcem arkanda tuğba özay sağında solunda tiky 16 yaş gençlik olsa.sen oraya kendi arkadaşlarınla git eğlen ya da gitme başka yerde takıl.yalnız gidiyorum ben diyorsan orasını bilemem.son olarak her sene bu zamanlarda aynı konu tekrar gündeme geliyor.neymiş efendim x grup bunu nasıl yaparmış nasıl çıkarmış o festivale emperyalist zart zurt.biraz dramatik olacak ama o x grup elemanları karınlarını böyle konserler vererek doyuruyor bundan para kazanıyorlar.sen diyorsun ki işini yapma yapacaksan para için yapma.ne için yapacak öpücük için mi?
  • SlipknotSlave • 1 Haziran 2007 00:00 • #629307
    evet öyle slipknot tshrtü giyipte gezen kaç kişi gerçkten dinleyip geçmişini biliyorki
    özenti değil metalci olalım ! bir grubun tşörtünü giyebilmek için yalayıp yutacan ! ne kadar un o kadar kek ! metalin 101 kuralınada uyman gerek ! yoksa özentisin arkadaşım.
  • dark_metalcı • 1 Haziran 2007 00:00 • #629308
    ne guzel solemıssın slıpknot slave sıyahta gıyceksın tabıkıı
  • rockci_kiz • 1 Haziran 2007 00:00 • #629309
    Bana göre bir insan herhangi bir organizasyona gidip gitmemeye o ortamda kimlerin bulunacağına bakarak karar vermemeli.Ne olur önünde keremcem arkanda tuğba özay sağında solunda tiky 16 yaş gençlik olsa.sen oraya kendi arkadaşlarınla git eğlen ya da gitme başka yerde takıl.yalnız gidiyorum ben diyorsan orasını bilemem.son olarak her sene bu zamanlarda aynı konu tekrar gündeme geliyor.neymiş efendim x grup bunu nasıl yaparmış nasıl çıkarmış o festivale emperyalist zart zurt.biraz dramatik olacak ama o x grup elemanları karınlarını böyle konserler vererek doyuruyor bundan para kazanıyorlar.sen diyorsun ki işini yapma yapacaksan para için yapma.ne için yapacak öpücük için mi?
    1 Haziran 2007 Cuma | Yazan: Nathaniel

Agzina saglik arkadas tamamen katiliyorum