Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Rock'n Coke 5 Yaşında @ Hazerfan Havaalanı - İstanbul

• paınkiller-91 • 1 Haziran 2007 00:00 • #629310
    Sanki Rock'n Coke a gitmiceniz de onun yerine Temmuz da İstanbul da düzenlencek Rock'm Ring e gitceksiniz. Kabullenin artık o kadar da gelişmiş bir ülke değiliz. Üstüne Avrupanın içinde Müslüman bir ülkeyiz. Ülkemle ve Müslümanlığımlı gurur duyuyorum fakat gerçek bu. Ülkemiz ömründe 2 kez Metallica bi kez Maiden görmüş. Onun için her okuduğunuz gruba burun kıvırmayın lütfen. Evet bende Rock'n Coke u beyenmiyorum Ceza 50 cent olayını açıyorum bile. Bu yaz bi Manson bi Dream theater bi Robert Plant bi de Coke war Ferdinand icin giderim Hep canlı dinlemek istemisimdir. Bu konserleri kacırmak istemiyorum. Sizde yorumlarınızı burnunuz yukarıda yapmayın.
  • SlipknotSlave • 1 Haziran 2007 00:00 • #629311
    Bana göre bir insan herhangi bir organizasyona gidip gitmemeye o ortamda kimlerin bulunacağına bakarak karar vermemeli.Ne olur önünde keremcem arkanda tuğba özay sağında solunda tiky 16 yaş gençlik olsa.sen oraya kendi arkadaşlarınla git eğlen ya da gitme başka yerde takıl.yalnız gidiyorum ben diyorsan orasını bilemem.son olarak her sene bu zamanlarda aynı konu tekrar gündeme geliyor.neymiş efendim x grup bunu nasıl yaparmış nasıl çıkarmış o festivale emperyalist zart zurt.biraz dramatik olacak ama o x grup elemanları karınlarını böyle konserler vererek doyuruyor bundan para kazanıyorlar.sen diyorsun ki işini yapma yapacaksan para için yapma.ne için yapacak öpücük için mi?
    1 Haziran 2007 Cuma | Yazan: Nathaniel
    pentagramın karnı rockncoke la doyacak hale düştüyse vay hallerine :)
  • ETSOTE • 1 Haziran 2007 00:00 • #629312
    painkiller kardesim sözüm sana..

metallica, maiden vb. müziğin kralları senin deyiminle gelişmiş ülkelerde her allahın günü konser veriyor mu sanıyorsun? o adamları orda burda çalan gazı alınmamış gençler gibi değiller zırt pırt konser versinler..
    vatandaşı olduğu ülke dışında başka bir ülkede her yıl düzenli konser veren bir kral topluluğu bilmiyorum ben..

ha varsa ve ben bilmiyorsam, göster aydınlanayım yanlış biliyor olabilirim tabi ki...

ülke gelişmişliğiyle alakası yok..
    baştakilerinkiyle var...

kaz buldun yol hesabı..
  • figen • 1 Haziran 2007 00:00 • #629313
    within temptation ve pentagram :) orda olcaz umarm okul ıs fırsat kalır ayarlarsak :)
  • akuPUNKtur • 1 Haziran 2007 00:00 • #629315
    Manic Street Preachers için gidilir
  • SlipknotSlave • 1 Haziran 2007 00:00 • #629316
    heyt bee işte punk ruhu ! anarchy converselerimle gidicem bende.
  • sebzeli_çorba • 2 Haziran 2007 00:00 • #629317
    Bu festival alternatif rock festivalidir.Alternatif rockta hiçbirşeyin alternatifi olmadığı için ana akım olduğu için gitmekte bi mana bulamıyorum. Sözlerimden bişey anlamayanlar gidecek olanlardır.Biraz basitleştirirsek gelecek bikaç grubu seven ve canlı izlemek için giden arkadşlara hiç bi sözüm yok onlar müzik için gidiyolar hayat konusunda pek bi fikirleri yoktur sadece problem değil. Ama emo kardeşler iyi eğlenin :D
  • SlipknotSlave • 2 Haziran 2007 00:00 • #629318
    Gitmiyorum. Gruplar bana yönelik değil. Ve içerinde berbat denebilecek Türk grupları da var. PopFest bu...
    31 Mayıs 2007 Perşembe | Yazan: �syarar�

Tamam ben de pek hoşlanmadım gruplardan Şero , ama neye göre berbat , kime göre berbat? Sevmediğini söyle tabi , ama "berbat grup" diyerek etiketleyemezsin.
    31 Mayıs 2007 Perşembe | Yazan: Soulforger
    niye etiketliyemez :P
  • Soulforger • 2 Haziran 2007 00:00 • #629319
    Çünkü "güzellik" görecelidir ve insanların yorumlarına ihtiyaç duyar. Muğlak bir olgudur. "Bence kötü" diyebilirsin ama "berbat" diyemezsin ,çünkü genelgeçer , bütün herkesin hislerini anlatacak tek bir yargı koyamazsın böyle şeylerde. Tamamen özneldir yani.
  • SlipknotSlave • 2 Haziran 2007 00:00 • #629320
    iyi ama zaten bütün yorum öznel yapılmıyor mu ? syarar kendine göre berbat demiyor mu ? Ben şimdi a grubu berbat desem bir başkasının görüşünü mü belirtirim kendi görüşümü mü ?