Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Rock'n Coke 5 Yaşında @ Hazerfan Havaalanı - İstanbul

• Soulforger • 2 Haziran 2007 00:00 • #629321
    Hayır , her yorum öznel değildir , daha doğrusu kesin yargı şeklinde konuşmak yorum değildir , kesin bir gerçeği belirtmektir. O yüzden "bence" diye belirtmen gerekir.
  • SwornToSatan • 2 Haziran 2007 00:00 • #629322
    Hiç Kimse Headliner degil. Rockn Coke un heerzAmankı yaptgıı Sey 1- 1.5 ay kala Açıklıcaktır 2 isim flan.. Bence Kötülemek iiçinde . iyi demek içinde halaa erken. bi gunde 6 kişinin cıkcagına ınanmıosunuz heralde =) daha afiş bile basmadılar isimler açıklanmasına ragmen
  • paınkiller-91 • 2 Haziran 2007 00:00 • #629323
    Bak ETSOTE kardeşim. Bi İngiltere de Bi Almanya da bu gibi grupların çıkması olay o kadar da olmuyo ya da bizdeki gibi 17-18 yaşındaki gençler keşke 90 larda genç olsaydımda şu metallica konserini kaçırmasaydım kim bilir daha ne zaman gelir gibi bi cümleyi o kadar da sık kullanmıyordur. Benim de anlatmak istediğim bu. seninde dediğin gibi işin başındakilerle alakalı ve ne yazıkki bizim ülkemizde işin başındakiler gidip 50 cent i çağırıyorlar. Şunu da kabullenin artık öyle çok gözde bi ülke değiliz büyük grupların konser turneleri için.
  • İntihar Süsü • 2 Haziran 2007 00:00 • #629324
    onu bunu bilmemde benbu haberin resmini mantıksız buldum
    sonuçta bir sürü grup çıkacak niye sadece s.pumpkins varki?
  • İntihar Süsü • 2 Haziran 2007 00:00 • #629325
    paınkiller-91 e:

moruk gözde ülke olmadığımız için değil
    organizasyon eksikliği ve maddi yetersizlikten dolayı getirilemiyor bir çoğu ama slayer gelmiş sepultura gelmiş daha ne olsun =)
  • cthulhu • 2 Haziran 2007 00:00 • #629326
    çok ılgınc bır sey fark ettım o da ılk defa bu sene sebnem ferah yok :) acaba nıyekı
  • SlipknotSlave • 2 Haziran 2007 00:00 • #629327
    Hayır , her yorum öznel değildir , daha doğrusu kesin yargı şeklinde konuşmak yorum değildir , kesin bir gerçeği belirtmektir. O yüzden "bence" diye belirtmen gerekir.
    2 Haziran 2007 Cumartesi | Yazan: Soulforger
    o zaman her yorumumuzun başına "bence" koysak nası olur ?
  • marklanegan • 2 Haziran 2007 00:00 • #629328

2 Haziran 2007 Cumartesi | Yazan: SlipknotSlave

yorumun altında adın yazıyorsa "bence" yazmana gerek yoktur, tartışmaya bak hay ulu manitu...bence bu tartışma berbat...
  • SlipknotSlave • 2 Haziran 2007 00:00 • #629329

2 Haziran 2007 Cumartesi | Yazan: SlipknotSlave

yorumun altında adın yazıyorsa "bence" yazmana gerek yoktur, tartışmaya bak hay ulu manitu...bence bu tartışma berbat...
    2 Haziran 2007 Cumartesi | Yazan: marklanegan
    "Güzellik" görecelidir ve insanların yorumlarına ihtiyaç duyar. Muğlak bir olgudur. "Bence kötü" diyebilirsin ama "berbat" diyemezsin ,çünkü genelgeçer , bütün herkesin hislerini anlatacak tek bir yargı koyamazsın böyle şeylerde. Tamamen özneldir yani. Tamam ben de pek hoşlanmadım tartışmadan Mark , ama neye göre berbat , kime göre berbat? Sevmediğini söyle tabi , ama "berbat tartışma" diyerek etiketleyemezsin.
  • SwornToSatan • 2 Haziran 2007 00:00 • #629330
    çok ılgınc bır sey fark ettım o da ılk defa bu sene sebnem ferah yok :) acaba nıyekı

3 sene once mı neydı ozmanda sebnem yok ve ozlem tekın vardı..
    konusmalarında hep bırbırlerını ovuyolar flan bırbırlerının sarkılarını soluyorlar ama hıc aynı sahnede olmadılar .. beraber cıkmadılar aynı festvale flan hıc