-
bravo pentagram...
-
aptal bi organizasyon sevmiyorum sevmicemde Within Temptation geliyormus tebrıkler onada pentegramada tebrıkler yaptgınız ve bunca yıl metal muzık dınlesınler dıye verdıgınız savası hıce saydınız aferın ben dınlemıyorum artık dınlemıcemde evet bukadar katıyım zaten gelen gıdenı aratır!! kım ne derse desın para hersey deıl arkadaslar lutfen bole ucuz palavralara kanmayın bu festıval ölü dogmustur..ve hıc canlanmayacakdır.. aksıne bır zombı gıbı butun kalıtelı grupları yok edıcekdır...aferın para lanet olsun...=(
neden bır metallıca gelmıyor dıyor bır arkadasım yazdıgı mesajda metallıca bılıncınde degılmıdırkı gelsın adamların parası var neden gelıp tıky-rocker ozentılerıne bısıler solesınler ııykk james bıle soyluyor benım muzıgımın ruhunu tasıyan her kımse nerde olursa bulur benı ıster lıve performans ıster album mutlaka dınler benı... bırak arkadasım oda gelcek mutlaka...umarım rockn coke gelmesı ıcın bısıler yapmaz!!
nese gıdıcek arkadaslar ıyı eglenceler sagınızda tugba ozay solunuzda keremcem gorebılecegınız bı organızasyon gıderken kalem kagıt almayı unutmayın yanınıza belkı ımzaları lazımolur ehuah =) iyi eglenceler...
-
Rock'n coke gittikçe saçmalıyor.Belki bu sene ümidiyle yaşıyordum o da hayal oldu.Benim için sadece hayko ve pentagram var ama ikisi içinde dünya para veremem zaten pentagramı izmirde izledim;ama yok kardeşim gidelim değişiklik olur dağıtırız diyosanız o başka.Elinde dünyanın en büyük sponsorlarından birkaçı varken dünyada herkesin dinlediği 2,3 grup getiremiyorsan yazıklar olsun ki bir arkadaşa katılıyorum protesto edilmeli ki anlasınlar....
-
Within Temptation izlemek isteyeceğim bir grup. Ama rakınkoka gitmeyi düşünmüyorum
-
Cocacola birçoğumuzun malum nedenlerle sevmediği, kabul etmediği değerlerin sembolü bir marka olabilir; böyle bir markanın yine aynı birçoğumuzun sevdiği müziği -kabul edelim- çok büyük bir organizasyonla etkinlik yoksulu ülkemize getiriyor olması insanda çelişkilere ve tepkilere neden oluyor. Bunu anlamakla beraber bu festivale katılanlarla ilgili yapılan yorumlara katılmıyorum, herkesin öncelikleri farklıdır, oraya "öylesine" gidenler olduğu gibi sahne alacak grupları gerçekten çok sevip de gidenler ya da sadece festival ruhunu yaşamak isteyip gidenler de var; hiçbiri kötü bir şey değil, bu yüzden bu insanları özentilikle suçlamaya kimsenin hakkı olduğunu sanmıyorum; derdimiz özenti insanlarsa İstiklal'e de çıkmamak gerek; ha bir de sırf cocacola düzenliyor diye festivale katılmayanlara cidden saygı duyarım ama bu arkadaşların hiç mi cocacola içmediklerini de çok merak ederim...
-
sonuna kadar barışarock
-
yeah sırf wintin temptation için giderim
-
şu kadar dandik grubun arasına pentagramda girdi ya artık ben birşey demiyorum.
-
pentagram da düzene karşı gelmedi gelemedi
-
Manic Street Preacher? şaka mı bu? Arkadaşlar görün işte "Sosyalist" tavırlarla içi boş ideolojik propaganda nasıl oluyor...
31 Mayıs 2007 Perşembe | Yazan: kacak
müzikten hiçbir şey anlamadığını anladım,sen hiç Manic Street preachers dinlememişsin herhalde yoksa bu kadar komik laflar etmezdin .... içi boş ideolojik propaganda dediğin adamlar küba da konser verip de,fidel casto ile kol kola giren adamlardır... kaç grup vardır acaba bunu yapan? ama tabii senin bundan haberin olduğunu bile sanmıyorum...