-
Şu türk toplumunun ön yargısından bıktım usandım artık. Bana kaç kez polis çevirip bu saatte nereye gidiyosun, kedimi kesicen diye sordu, kaç kez insanlar yanıma gelip satanistmisin diye sordular, kaç kez ayinleriniz ne zaman diye gülüp eğlenen oldu hatırlayamıyorum bile.Sırf siyah giyiniyorum diye türk insanı direk satanist tastiği koyuyo.Bu geri kafalılıktan ne zaman kurtulucaz merak ediyorum.Ama bu gerçekleşene kadar milletin gelip bana satanistmisin diye sormaları devam edecek we ben bundan nefret ediyorum!!!
-
haklısın dostum bana da bin defa oldu!!
büyük güvenliği olan bi yere girince dııt ötüyo adam diyo onlar ne öyle falan sanane diycem çakıcak bi cop!!
ama takmıyorum artık ya!!
onlar bi sey düşünsün diye değil istediğim ve sevdiğim için giyiyorum!!!
-
Bende aynı senin gibi, sevdiğim için, hoşuma gittiği için giyiniyorum wesenelerdir bu laflara katlanıyorum...
-
ya bu siyah giyip saçı uzun olana satanist damgası vurma modası şu salak a takımı zart zurt programlar yüzünden oldu hani bi kaç yıl önce genç birini öldürmüşlerdi soora da bütün kanallarda bu gençlik nereye gidiyor satanist gençler böyle yapıyor şöyle yapıyor diye haberler yaptılar ve hayatlarında satanist diye bişi duymamış olan insanlar satanizm profesörü oldular :)
kısacası bu satanist muhabbetleri sırf medyadan kaynaklanan saçmalıklar..
-
Haklısın.Eğer medya olmasaydı halkın %70'inin satanist kelimesinin ne olduğunu bilmeyeceine garanti werirdim.Ama medya, satanist olanıda satanist olmayanıda aynı kefeye koydu.Bana en çok koyan, metal dinleyen herkesi satanist yaptılar.Nası bi mantıktır bu ya!!!
-
doğru söylüyorsunuz....çok garip ya insanlar laf arasında bi yere mutlaka satanist lafı çarpar oldu....otobüste birine yer veriyosun oturmuyo saat soruyosun sölemiyo...çok garip insanların tutumları! siyaha bu kadar ön yargılı olmalarını sağlayanda dediğiniz gibi medya....her siyah giyen satanist oldu...yargısız infaz denir buna....ama açık ve net hiç kimse için siyah kiyme zevkimden vaz geçemem!:)..
nası bi mantık bu?....biraz mantık kullanabilseler saçmaladıklarını anlicaklar da işte....
-
Arkadaşlar medyadan satanist tanımları
*Siyah giysiler giyen
*Saçı uzun
*Metal ve gümüş aksesuarlar takan
*Gözlerinin altı siyah ve bakışları nefret dolu
*Toplumdan kendini soyutlamış
*Kedilerle ilgilenen
İşte tanımlar bunlar arkadaşlar... benim yorumum; medya gerizekalı, halk gerizekalı... Ne kadar cahil bir toplumuz inanmak gerçekten de zor...
-
Ben varım... Ne olacak?
-
ben de varım lan!......kafan iyi mi senin?....pembe mi giyecez?...dengesize bak kimse karışamaz ne giyip napıcamıza....kafa da sallarım siyah ta giyerim orama burama pier cing de taktırırım ....herkesin içi kendine...satanist olduğumu söliyecek olan aptal zihniyetlere de götümle gülerim!...kendi kıçınızı toplamak bitti biz mi kaldık?....salaklar! yürüyün işinize bea!
-
Ben varım! Nolacak! Ben siyahta giyerim, kafada sallarım, ibadetimide yaparım! Zaten türkiyede senin gibi gerzekler fazla diye bize ön yargılı davranılıyo!