-
boqu yidik desenize :P
-
evet ya.... satanisttir ve ya değildir... ben satanist olmayan ve hayvanların allahını öldüren herifler tanıyorum!!! şimdi siz hiç bir halt yememiş bir satanistle dini bütün george bush u aynı kefeyemi koyuyor sunuz..
-
Aslında dediklerine katılıyorum ama Bush gibi bir adama dini bütün demek bence tüm dindar insanlara hakarettir. O herif sadece ülkesindeki insanların egosunu tatmin etmek için binlerce insanı öldürdüğü gibi belki milyonlarcasını da nesiller boyu acısını çekeceği şekilde radyasyonla zehirledi. Aynen eskiden yaptıkları gibi.. Bence satanistler bile böyle birşey yapmazlar, sonuçta özentidir, etrafındaki bir avuç insana daha cool gözükmek için saçma sapan hal-hareketlerde bulunur, yaptığı hatalardan geri döndürmesi kolaydır. Ama terörizm öyle değil ne yazık ki...
-
ya satanist olsa ne olur olmazsa ne olur satanistlik benimde tasvip etmediğim bi tutum ama ne bu yani bunlara terorist damgası da vurulcak değil
-
abi inanç özgürlüğü var..istiyen istediğine inanmakta serbest ;) herkes kendi hayatına bi felsefe yakıştıra bilir....bu çok doğal....ve herkes aynı felsefeye bağlı kalarak sürdürmek zorunda değil hayatını...sonuçta yapmış olduğu hareketler kişinin kendisi ve çevresine zarar vericek boyutlarda olmadıkça herkes her boku yemekte özgür.....haksızmıyım?.......sonuçta herkes kendisi için yaşar ....bizlerde....ve inanç insanın sonsuz özgürlük alanı dır...sınırlandırılamaz....yargılanamaz!...
-
arlkadaslar selam ben henuz bu siteye yeni katılanlardanım .su yazdıklarınızı okuyunca kusura bakmayın ama gulme krizine girdim. ya boyle seylerı nıye umursuyorsunuz ki bırakın hangi gerizekalı ne istiyor ise onu düşünsün sen ne olduğunu bildikden sonra geri hikaye . o arkanızdan kosan salaklar bu dunya da kukla olmaya devam etsin bırakın kendı hallerıne siz o kuklayı oynatan kişi olmaya çalışın yeter.
-
benim yazdıklarımla sizinkilerin ne alakası var ben hala çıkaramadım :-?
-
öyle ya önyargılı millet......tabuları yıkmak lazım önce
-
zaten ben gerçekten o anlamda söylemedim... tezatlık ortaya çıksın diye!!!bush mu ? hiç bi halt etmemiş satanist mı?
-
bu konudan neler cektim bi ben bilirim..geri zekalı bir halk ve medyaya sahibiz..anlamadan sormadan damgayı vuruyolar..bildiğim bi şey var ki o da bu işin zıvanadan cıktığı..birilerinin cıkıp toplumu bilgilendirmesini istiyorum