Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Her siyah giyen satanistmidir!!?

• brownsugar • 21 Ekim 2004 19:15 • #442059
    tepkin

ne dinliyosun.guns n roses nirvana falan.ne zaman kedi kescen.bu gece istersen sende gel.karşılaştığım insanlarla geçen konuşma böyle.istersen sende gel diyince tırsıyolar vazgeçiyolar.bazı salaklarsa özentiliklerinden bana yapışıyolar satanist olmak güzel bişeymiş gibi allah akıl fikir versin hepsine.
  • Serpent_King • 21 Ekim 2004 19:42 • #442060
    tepkin

Tabii ki herkes aslında bir satanist olma potansiyeline sahiptir bizim ülkemizde.Giyin siyahları , uzatın saçınızı işte size süper satanist.Mağazalarda filan satılıyo satanist takım elbise , satan peruğu vs... :Pp zuahduhsda..Her siyah giyinen satanist ve her beyaz giyinen de dindardır..:Pp..bu durumda ben satanist oluyorum..ama değilim :)
  • brownsugar • 21 Ekim 2004 19:55 • #442061
    tepkin

bende tam satanist standartlarında biriyim medyaya göre rock dinliyorum kedilerle aram iyi değil allerjim var siyah far sürmeden dışarı çıkmam gözlerimin çöktüğünü söyledi bi arkadaş insanlara sinirli bakıyorum ama ben şeytana inanmam bile
  • fizban • 21 Ekim 2004 20:21 • #442062
    tepkin

hadi satanist olsun olmasın da başkasına ya da canlıların temel hak ve özgürlüklerine saldırmadığı sürece bu insanın inancını zaten hiçbir şekilde sorgulayamazsınız ki. hoş satanistlerin bu şekilde saygılı olacaklarından değil ya hadi neyse.
  • karete • 21 Ekim 2004 22:18 • #442065
    tepkin

beyaz giyenler satanist
    :)))))))))))
    giyimle ne alaka
  • dr_adem • 21 Ekim 2004 22:38 • #442071
    tepki_divinemusic

İşte tanımlar bunlar arkadaşlar... benim yorumum; medya gerizekalı, halk gerizekalı... Ne kadar cahil bir toplumuz inanmak gerçekten de zor(bu yorumu yapan divinemusic'e duyurulur)halk gerizekalı tabiri bence çok çirkin..lafını geri almalısın..bu konuda veya başka konularda bilgisiz olabilirler ama bu onlara gerizekalı deme imkanı vermez...unutma sen de bu halktan birisin..
  • Geceyarisi • 22 Ekim 2004 06:07 • #442074
    abi nediyim sanada hll .
    bu arada siyah harici soluk renk rulz.
    bizim grup ta garip bir dayanisma ve uyum var.benim genelde tarzim soluk paralamayan renklerdir.vocal imiz siyah tan hoslaniyor.ve lead gitarimiz aramizda en metal ci olan ve en tecrubeli olan kisi ise beyaz gomlek giyyor.biz ona EFENDI ROCK ci diyoruzoz.adam gomlek giyioor ama icinde ne var siz bi bilseniz.onemli olan derinin altindaki.
    ben ne kadar soluk giyersem giyim gozlerimin ne kadar parladigini arkadaslarim soyler.olay bundan ibaret.
    haa bir de ota- ilac lara- esrar gibi salak seylere bulasan salak metal ci ve rock ci sayisi o kadar cok ki ayni seyi imamlar yapsaydi onlara da emin olun halk bir lakap takardi.
    alkol sigara cay rulazz. ot-b.k-ilac suckssss
    sesinize kuvvet .
  • ahmetcan • 22 Ekim 2004 08:45 • #442078
    aynen öyle kardesim çok iyi analiz etmişsinizzz..
    valla bravo..
  • Serpent_King • 22 Ekim 2004 12:48 • #442082
    tepki_divinemusic

Her yeşil giyinen islamcı , her sarı giyinen kapitalist , her siyah giyinen de satanisttir..lütfen ya!!! :Pp
  • divinemusic • 22 Ekim 2004 14:17 • #442083
    tepki_divinemusic

OF..! Mr. Adem

Halk gerizekalı deyince birey olarak mı ele alınıyor? Halk belirli bir topluluğu temsil eder. Birey kendini temsil eder. Halk bir topluluktur ve bu topluluğun ne kadar gerizekalı olduğunu ifade etmemde bir sakınca olamaz. Çünkü bir birey olarak ifade etmiyorum ve kimsenin şahsına ait bir saldırıda bulunmuyorum.