-
"yigo" son noktayı koymuş.konu daha fazla uzarsa ben satanist olcam haberiniz ola!
düş topic düş
:))
-
yigo nokta falan koymamis abi,alakasiz bir yerden konunun icine etmis diyelim biz... :p ne alaka abi gozunu seveyim,bunlarin hepsi sacma seyler. + bu forum konusu bile yersiz.... bu ne be aaaaaaa
-
Siz oyle deyin valla...
Sen de haklisin cunku...
Denge meselesi...
Sizler gibi agir abiler cikicak ki biz eglenmenin degerini anlayacagiz...
-
hayat siyahtır.. hepimiz satanistiz bu durumda...
-
peki size bi sorum olcak..satanist nedir?satanizm nedir??
bunu bilen cok azdır eminim...ayrıca turkiye de satanist diyecegimiz kimse yok cunki satanist olan biri gercek bi satanist gibi takılmıyo (emin olun)...
-
şimdi ne alakası var siyahla satanizmin türk aklı işte biri demiş satanistler siyah giyer diye kardeşim bu bir renk yaw yapmayın...
-
düzmantık insan cümlesi.
-
ahaha. yaw siz yine siyah giydiğiniz için soranlar olmuş. ben sadece küpe takıyorum diye kaç kişi sordu, hatırlamıyorum. Ama en son yazın 11 12 yaşında bir çocuk sordu.
- Evet. dedim. Kurban olarakta 11 13 yaş arası çocukları kesiyoruz. Ağlayarak nası uzaklaştı, anlatamam. AHAHAHA. süper eelenceli bişey. Yaşlı teyzeler sorunca da yaşlı erkek veya kadınları kesiyoruz diye cevaplıyorum. Süper oluyor. Tavsiye ederim
-
Sadece rock, metal ve gothic tarzını benimsemiş kişiler değil anarşistler de siyah giyer. Ancak yazılı ve görsel basın sadece satanistlerin siyah giydiğini lanse etmeye çalışmıştır. O zamanlardan bu zamanlara kadar siyah giyinenlere ters bir şekilde bakılmış ve toplumdan dışlanmaya kalkılmıştır. Anarşistler de siyah giyindiklerinden dolayı satanist sınıfına koyulmuşlardır. Ne zaman değişecek bu kafalar uzun zamandan beri merak etmekteyim.
-
tabii ki satanist değildir.bende milletin yolda yürürken bana dışlarmışcasına bakmalarına gıcık oluyorum.bu ülkede özgürlük denen birşey var.kimse kılık kıyafetine göre yargılanmamalı...