-
dikkat!
under my skin haklısın dostum ......medyanın oyuncağı bir halk modundayız......basın nereye çekerse gemi oraya gidiyor...televizyonda flash haber olmadan önce kaç kişi biliyordu satanizmin ne olduğunu?...kaç kişi sokakta gördüğü siyah tişörtlü insanlara kedi katili potansiyel manyak gözüyle bakıyordu?.....ya da kaç kişi siyah kıyafete satanizm damgası vurulabiliceğini o küçük kafalarından geçire biliyordu! pek azı hatta neredeyse hiç biri!....cahil bir basının sırf haber olsun diye yayınladığı niteliksiz ve içeriksiz şeyler bu gün giyim tarzımızın elimizde bıçaklarla kedi kesmeye gittiğimiz fikrine ışık tutmasına neden oldu!.....kedi kesmek fikrinide ortaya atan kim?basın!nie attı kendince bi denklem kurdu kan şeytan kedi denklemi...bi kaçta karacahil insanın sitesini okudu...kendince..bir iki müzik grubu araştırdı...çat!!!!! siyah giyen metal dinliyen saçı sakalı uzun pier cingli dövmeli tipler satanist potansiyel katil! suçlu zanlı varlıklara dönüştü.......biz yargıladık siz kaçmaya bakın!...işte bizi bu moda soktular!.ve milletimizde en az basınımız kadar dar bir görüş açısına sahip olduğu için......siyah tişörtlerimiz saçma fikirlerle doldu.bence herkes grungy nın yukarıda belirttiği linke bi göz atsın.....burda yazmaktan bir adım ileri en azından!
-
dikkat!
canın başka konu görmek istiosa başka başlığa git oku.....madem sıkıldın okuma girip...sanki zorla okuttuk......hayret olaaya gel...
-
paso siyah giydiim zamanlar oluyo ki bu ruh hali meselesi,direk fişleniosun sato diee... bi de siyah makyajlar kapşonlar falanda girince işin içine(kaşınıoda die bilirsinz)tehdit olayına kadar varıyo bu iş..ama olayın şu boyutuda var renkli giydiim zamanlarda da punkçı abla diyo SOKAKTAKİ ADAM(klasik habr programı geyiii)şekilci tavırlar işte..
-
dikkat!
valla ben siyah giyorum,zincir filan takıyorum ve evde kedim var..
Evet!!YETTİ bu önyargılar ama yaa..heavy satıcısına gidiyorum o bile bakıyo suratıma böm böm yaa!!akmara t-shirt almaya gidiyorum,annemden on nasihat..baştada 'gitme kızım orada satanistler takılır'!!medya denen bu saçmalık zaten herkesin hayatını zehir etti..kaçtane müzisyeni öldürdü!!ortada müzisyen falan kalmayınca sıra müzik severlere geldi işte:((!
-
Her siyah giyen satanist satanistmidir????
bence satanizm insanın kendine yakışanı giymesidir. :))
-
guadalahara kızma yaaa..
gerçek satanist kavuniçi giyinir dostlar.. kavuniçi pantolon ve mavi gömlek giyer. ayakkabılarıda kırmızı ve bağcıksız olur içinede kül rengi çorap giyer. kışın yünlü eldiven giyer çok sıcak bölgelerde yaşayanlar dal tashak gezer. kutuplarda yasayanlar ise bir örnek giyinirler. matbaacılar vardır bi de onları sonra anlatırım.
-
Her siyah giyen satanistmidir!!? Evet özellikle..
Her siyah giyen satanistmidir!!? Evet özellikle smokin giyenler.
-
Her siyah giyen satanistmidir!!? Evet özellikle..
Supersin 666 :) cok iyi düsünmüssün. Ben kara carsafli sadece gözleri gözüken insanlari ninja olarak isimlendiriyorum.
-
Her siyah giyinen satanistse elinde süpürgesi olan herkes birer cadıdır.Böyle bi saçmalık var mı ya!
-
Ya ne alakası var.Cem yılmazda her göe,sterisinde siyah giyiyor ama satanist olduğunu sanmıyorum.Ama türk toplumu yanlış bir yaklaşıma sahip o da doğru.