Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Her siyah giyen satanistmidir!!?

• ozzhan • 22 Haziran 2004 23:28 • #433493
    bu siyah giyenleri satanist sanıp dediğiniz gibi yapan tipler kendi kendilerine bişeyler ispatlamaya çalışıyor bence..Aha satanist buldum vay hain vay islam ülkesinde olana bak sen ya..gibi muhabbetler.Televizyondaki görüntüler falan hepsi koca bir yaygara.Hem ben ister siyah giyerim ister siyah kime ne?
  • BLooDBaTH-Gs • 23 Haziran 2004 01:41 • #433503
    Her siyah giyen satanistmidir!!? fuckface

:))) sen daha benim ne yazdıımı anlamamışsın.Ben turuncu giyen ya da siyah giyinmeyen hiphopçıdır dedimmi?! Ben sadece siyah giyindiğimiz için satanist damgası yiyoruz dedim.Senin kafan basmıyo ahaha
  • JackSparrow • 23 Haziran 2004 18:53 • #433536
    Her siyah giyen satanistmidir!!? fuckface

Ne alakadır...
    Niran Ünsal'ın o zaman Lucifer olması lazım... :-))
  • irossh • 23 Haziran 2004 20:35 • #433538
    hakkaten ya!!.. şu fuckface e kesinlikle katılıyorum.nedir bu "metalci siyahtan başka renk giymez!" geyiği? bırakın bunları yaa.. pembe de giyerim yeşil de.. siyah takılıp da en baba gruplara taş atanları fazlasıyla görüyorum ve şiddetle kınıyorum!!..
  • MeDuSa_62 • 24 Haziran 2004 11:00 • #433555
    abi ona bakacaksan benim babaannem de siyah ceket giyip dışarı çıkıyor!1!! ama kimse ona satanist demiyor! hem metalciler sadece siyah giyer diye bir kanun mu var?? polyanna renkler dışında her rengi giyer
  • pauli • 24 Haziran 2004 15:24 • #433565
    evet satanisttir ne var?

türk toplumunun ön yargisindan biktiysaniz hanfendi ya da beyfendi sizi söyle biraz disari dogru alalim ; buyrun bu taraftan.
  • MeDuSa_62 • 24 Haziran 2004 15:35 • #433568
    HELAL BEAH! ZATTİRİK

çok doğru konuşuyorsun zattirik!!! devam et...HEM ASIL SATANİSTLER, CAMİ VEYA KİLİSE YAPTIRIP ONLARIN ÖNÜNDE ADAM YAKAN İNSANLARDIR!!!!!
  • pauli • 24 Haziran 2004 15:51 • #433570
    bakiyorum hemen

aa pardon o zaman siz kalin , ben o ne bok oldugu belli olmayan insanlara kapiyi gösterip geliyorum.
  • flecheiro • 24 Haziran 2004 15:59 • #433571
    bak yaa..

açık olan şu dur ki....her siyah giyen metalci kişilikleri satanist die nitelendiren beyin özürlüler....kötü buldukları satanizmin bile savunucusu olamaacak kadar g*tten insanlardır....ayrıca satanizme karşı bu kadar düşmanlık güdülmesinin sebebi nedir kulaktan dolma şeyler mi?... sonuçta o da bir felsefe bir görüş bir inanç sistemi....neden insanlar saygı duymayı bilmiyor....ben satistim falan demiyorum ama...sonuçta saygı öldümü abi?...insanların inançlarına saygı duymak lazım işte millet o derece gerizekalı ki...her siyah giyene potansiyel suç yüklüolar:)....ama devam arkadaşlar....siyah tişörtlerimide ölene kadar çıkartmam sırtımdan:))isteyen gerizekalı istediği yargıyı yapsın.......hatta için de hem seks hem seyahat olan bi işe kalkışsın sktrsin gitsin:)))
  • hreshdag83 • 24 Haziran 2004 19:35 • #433589
    :))

valla ben yeni üyelerden biri olarak olaya sazan dalışı yapıyorum :))valla konudan geri kaldım ama her siyah giyen satanist olsaydı kardeşimi ailem evlatlıktan reddederdi :)))neyse ya açıkçası benim de başım derde girmiştir.hristiyan olduğum için haç taktığımda millet ters bakıyodu bi aralar stanistmi falan diye gülüp geçiyorum işte böyle :)))))neyse herkese iyi akşamlar:))