Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Her siyah giyen satanistmidir!!?

• karete • 29 Eylül 2004 14:15 • #440463
    bu olayý kafasý çalýþan kiþi anlar konuþmaya gerek yok
  • sceammmmmm • 29 Eylül 2004 14:24 • #440465
    sana yüzde yüz katılıyorum bende aynı sorunu fazlasıyla yaşıyorum siyah benim favorimdir ve hep de öyle olacak ilk zamanlar sırf bu yüzden kaç kişiyle kavga ettim artık ankaranın serserileriyle uğraşcak gücüm yok zaten bu çok anlamsız bende her kızılaya indikten sonra bu zihniyetten nefret ediyorum ve sanıyorum hep edicem bu millet değişmez ama yalnız değilsin yani bil istedim!!!!!!!
  • gitarTELi • 29 Eylül 2004 14:37 • #440466
    tabi ki HAYIR !!!
  • psycho vocelo • 29 Eylül 2004 17:27 • #440477
    yazılanları okumadım ama bu görüş hep böyleydi,bazı insanlar çok önyargılı davranıyolar ve böyle garip garip bakıyolar ya,insanı sinirrrr ediyo,çok rahatsız oluyo insan yaaa...
  • jubei • 29 Eylül 2004 23:35 • #440488
    bence satanistlik insanın kendine yakışanı giymesidir..şimdi sen yeni ütülenmiş marduk tişörtünü giysen üstüne,yolda yürürken manitalar "aa!sataniste bak" demezler mi..o yüzden satanistlik insanın kendine yakışanı giymesidir..
  • BLooDBaTH-Gs • 29 Eylül 2004 23:56 • #440490
    abi ölede bi mantık olamaz.Her üstüne yakışanı giyen satanistmi yaw.Üstüne yakışanı giymek satanistliktir diosunda bence çok saçma bea
  • Legend • 30 Eylül 2004 19:15 • #440533
    zuhahah bencede satanistlik insanın kendine yakışanı giymesidir...
  • psycho vocelo • 30 Eylül 2004 19:19 • #440534
    bence de insanın üstüne yakışanı giymesinin satanistlikle alakası yok.çiçekli böcekli bluzları kendine yakıştıranlar satanist mi oluyo?
  • _punkek_ • 1 Ekim 2004 16:05 • #440576
    :) bikeresinde uzaktan kesiştiğim cocuk yanımdan geçerken solda kedi var demişti,bigün otobüsle dönüyorum küçük muavin çocuk 'abla bişey sorabilirmiim?sen zatanistmisin'deyince istifimi bozmadan ne gelirse insanın basına meraktan gelir die korkutmuştum.oturduğum yerde özellikle çok karsılasıyorum başta takardım ama artık gülüp geçiyorum.yaşlı bi teyze yanına gelip yavrum yol yakınken dön allah bağışlayıcıdır güzelmişsinde derse gülünmezmi be karrdeşim yurdum insanıişte napalim...
  • mor_ve _ötesi • 1 Ekim 2004 22:34 • #440631
    Ona bakarsan penguenlerde (kara çarsafla gezenler) siyah giyiyorlar.Onlarda mi satanist?
    Ama arkadaslar ben birseyi merak ediyorum.Benim basima hiç gelmedigi için...Bir aykirilik falan mi oluyor üstünüzde hani her taraftan çikan peercingler falan.Ya da ne bileyim yurduminsanina yabanc1 gelen seylerden.Mesela insanlar uzun saçli ve siyah giyinmis bir erkek gördüklerinde 'satanist'damgasini vuruyorlar...Belki de bu yüzden size bu muhabbetleri yapiyorlardir,bir farklilik görüyorlarsa sizde..Toplumumuz alisamadi bunlara hala 21. yüzyilda.Bu yüzden belki de bu gözle bakiyorlar.Bu kafayla bu halk bir türlü uslanamayacak herhalde..Modern hayata girmek gerek biraz...