-
:))))))))))
onlar legolas'ın sapan versiyonu oluyolar...
:))
-
kardesh aynen sana katılıyorum ben shahsen yashadıgım icin biliyorum.ben kac kez akshamustu sivil polislere yakalandım..sırf dikkat cekiyorum die(siyahlar icinde bardan cıkmısh eve donuyordum)
okulda cogu kishi benden sogudu bea!!!!artık adımız kedi manyagı die cıkmısh.....:(((
-
alakası yok saçmalamasınlar..!
-
o zaman okan bayulgen sağlam satanist :))))
-
BEnce her siyah renk satanisttir giyenler deyil
-
peki satandan daha çok satancı olmak bir nedir?
-
satancı olmak ayrı bir anket unsuru
-
effect of you
sadece şunu söylemek gerekir toplum istiyo diye siz renkli giyinmek bilek vs takı takmamak gibi şeyleri yapıyosanız siz ruhunuzdan kişiliğinizden ödün veriyosunuz demektir ha belirli yerler olur gidemezsinizi ne biliim ankara mamak gibi istanbulda gülsuyu kartalın bazı kesimleri gibi burda dikkatli olmanız şart sonuçta kötü bi insan değilsen gerekli açıklaman vardır ve türkiyede satanizm yok yani satanist yok sadece satanizm özentiliği var..benim gördüğüm bu gerçek satoları romania da britanyada bulabilirsiniz işte nordic kesimlerinde herneyse ben 7 yıldır sürekli simsiyah giyiyorum hemde en ufak şeyine kadar siyah.. küpelerimde var bilekliğimde 10 cm keçi sakalımda uzun saçlarımda yani demek istediğim siz kocaman şehirlerde yaşıyosunuz şikayet ediyosunuz ben kırıkkale gibi biyerde yaşıyorum ve burası köyden beter yobazlar ülkücüler var ve ben sürekli laf yiyorum ana avrat küfrediyolar arkadaşım yok kızlar yaklaşmıyo komşular dedikodu yapıyo ama ben kendimden taviz vermiyorum başım dik ben kendimi biliyorum ve en önemli amaclarımdan birde şu insanlar beni görecek ve bu tarz şeylere yani farklı insanlara alışacaklar alışmak zorundalar veolucak emin olun ama zamanla bu insanlar medyadan gördükleriyle hareket ediyolar.bu satanizm olayından önce hiç satanist diyeni duydunuzmu ...zaten insanlar ilginç ne görseler satanist diyolar yani bi değişik elbise giyseniz saçınızı jöle ile dikleştirseniz ya da o insanlar bi akvaryumcuya girip değişik balık görseler o balığada satanist diyolar çünkü tanımını koymamdıkları şeyleride satanist adıyla adlndırıyolar. heheh neyse taviz vermeyin sıkı ksalın telkinli olun dünyayı sevin ..heavy metalle siyahla kalın...son bi not :dünyada bir sürü insan ölüyo aç sefil yaşıyo ben açım sen açsın mutsuzsun işkenceler var ve bir sürü şey var bunlar olurken ben renkli giyip okadar gülemem siyah giymem bu yüzden...
-
abi kaç kere diyicem, rengimiz değişti bizim, beyaz giyiniyoruz cemaaten. bıraktık burzum'u, emperor'ı, artık beatles'dan the white album'u dinleyip kedileri yalıyoruz... yaaaa:)
-
bu topiğe yazılanların hiçbirini okumamakla beraber, hafif bir tebessümle şunu söyliyesim geldi,
şu satanistlik zımbırtısı halaa mevcutmudur yaa...hoş,ne zaman olmuştuki zaten.. :Pp
ama yinede ben bi de şunu soriyim, her satanist siyahmı giyer? bi de böyle ele alalım konuyu..değişiklik olsun