Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Her siyah giyen satanistmidir!!?

• AYŞA • 24 Şubat 2005 16:42 • #452870
    yok abicim yok
  • klavyeci • 24 Şubat 2005 17:10 • #452880
    Haaah haah haayt...Lan bi dönmeler bi de siyah giyinenler dertli bu milletten...Foruma bak anasını satayım Serap Ezgü'nün programına dönmüş)))))Len hiç güleceğim yoktu beaaa
  • angrY • 25 Şubat 2005 17:36 • #452961
    ehuehu:) olur mu onlar dini bütün(!) yurttaşlarımız
  • a_lost_soul • 26 Şubat 2005 17:16 • #453055
    her siyah giyen satanist se eğer;
    -her pembe giyen Barbi'dir.
    -her yeşil giyen şeriyatcıdır,
    -her turuncu giyen budisttir,
    -her gri giyen Gri Gandalf'tır,
    -her beyaz giyen de Saruman' dır.
    Var mı böyle bişey yaa,hem ayrıca Türkiye de satanist falan olduğunu da pek sanmıyorum,varsa da milleti kesmedikleri sürece hiç de iplemem...
  • ___SURGEON___ • 26 Şubat 2005 17:25 • #453059
    aileden tam olarak ahlak ve din gibi bilgileri almayan bu yüzden ruhsal boşluğa düşelerin kafasından uydurdukları birşey anlayacağınız üzere iş ailede bitiyor
  • ner • 26 Şubat 2005 17:44 • #453063
    şahsen ben satanistim, ama siyah giymiyorum. emir geldi şeytandan, artık cemaaten beyaz giyiniyoruz.
  • a_lost_soul • 26 Şubat 2005 17:45 • #453065
    "Yani insan neye inanması gerektiğine kendisi karar veremez,aile ona din ve ahlak bilgilerini yüklemeli dir",yanlış mı anlamışım?
    Ailenin tek görevi çocukların kendi kararlarını verebilecekleri yaşa kadar özgür bir ortamda yetiştirmektir.Çocuğa ne düşünmesi gerektiğini öğretmek yerine düşünmeyi öğretmektir.
    Kafasını kullanan insan istediği yönde harekete etmekte özgürdür(baskalarına zarar vermediği sürece)
    Her siyah giyen satanistir demek çok komik.Ayrıca adamalar kedi kesiyomuş kessin.sokaklar zaten kediden geçilmiyo:))
    Hem ayrıca kurban bayramlarında binlerce hayvanı sokak ortasına gırtlaklayan kim?Dinse din inancsa inanç,kurbansa kurban...Aynı kapıya çıkar.
  • a_lost_soul • 26 Şubat 2005 17:47 • #453067
    Puhahhaaa
    :)))
  • ___SURGEON___ • 26 Şubat 2005 18:01 • #453072
    aileler çocuklarını özgür ortamda yetiştirmelerini söylüyorsun ama çocuğun çevresinden etkilenerek raelyancılara ya da ona benzer şeylere katılacağını bilmemezlikten geliyorsun kurban konusuna gelince sokakta kurban kesenlere bende kınıyorum ama bizim kestiğimiz kurbanın farkı var biz kestiğimizi yardıma muhtaç kişilere de veriyoruz ayrıca biz Allah için kesiyoruz onlar şeytan için kestiklerini söylüyorlar aradaki fark bu insan olan anlar
  • a_lost_soul • 26 Şubat 2005 18:10 • #453075
    Ailenin tek görevi çocukların kendi kararlarını verebilecekleri yaşa kadar özgür bir ortamda yetiştirmektir.

dikkatini çektiyse ben böyle birsey de demişim.Özgür ortamdan kastım her türlü dış baskıdan uzak ortam dı.Yani buna raelyancılar da seriatcıların baskıları da dahil.
    Ben kimin için kurban kesildiğini sorgulamıyorum sonuc olarak insanlar inançları doğrultusunda kurban kesiyolar ve bunu da ibadet olarak kabul ediyolar.Saygı göstermek lazım(başkalarına zarar verilmediği sürece)