Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Her siyah giyen satanistmidir!!?

• BLooDBaTH-Gs • 3 Temmuz 2004 23:01 • #434152
    Bizim arkadaşlarla takıldıımız bi mekan war.Oraya gitmek içinse karakolun önünden geçmek gerekiyo.Bu gün önünden geçerken polisler ters ters baktı.Bende karşılık werdim.Adamda ''Ne lan öyle bakıosun.Satanistmisin?'' dedi.Tabi hemen kaçtım ordan :)) türk halkı yetmiomuş gibi birde onlarlamı uraşçam :)
  • BLooDBaTH-Gs • 3 Temmuz 2004 23:02 • #434153
    Yani türk polisi bile bu durumdayken ne modern toplum nede awrupa birliği olur türkiyede..!
  • metaligirl • 5 Temmuz 2004 00:12 • #434167
    arkadaşlar hepiniz birrrsürü şeyler yazmışsınız. bu da aslında hepimizin ortak bi noktası olduğunu gösteriyor: topumuz siyah giyinenlere önyargılı davranılmasından yakınıyoruz. Bir arkadaş siyah giyinenleri metalci olduğunu göstermeye çalışmakla SUÇLAMIŞ. ama bir insanın dinlediği müzik aslında yaşam tarzını yansıtmaz mı? bunu söylemekten dilimde tüy bitti.
    Bi de şu kişiliksiz adamların her siyah giyene satanist demesi var tabi... ben ilk zamanlar sinir krizleri geçiriyordum. ama şimdi size de tavsiye edeceğim bişey yapıyorum artık:
    Bana satanist diyen beyinden yoksun salaklara: evet ben satanistim, ama kedi değil insan kesiyorum diyorum. çok üstüme gelirse sağdan soldan duyduğum satanist hikayelerini kendi söz sanatlarımla süsleyerek ballandıra ballandıra anlatıyorum. bi de şeytan tırnağım kalkmışsa biraz daha kaldırıp kanatıyorum sonra da isteyip istemediklerini soruyorum. çivi çiviyi söker arkadaşlar çok işe yarıyo valla eğleniyorum ayrıca... :)))
  • Linux • 10 Temmuz 2004 13:26 • #434415
    Merhaba

ama bir insanın dinlediği müzik aslında yaşam tarzını yansıtmaz mı? - Bu sözüne yürekten katıLıyorum Bendensin .
  • animal instict • 10 Temmuz 2004 16:51 • #434423
    satan

meraba millet bu konu baya ilgimi çekti ve bende bişiler yazmak istedim. öncelikle siyah giymekle satanizmi bağdaştıran zihniyet türkiyenin körelmiş toplum yapısının en açık örneğini oluşturuyor körelmiş zihinler bizim için hiç bir şey ifade etmemeli.birde özellikle siyah giyip kendini satanistmiş gibi göstermeye çalışan gerizekalı özentiler var tabi bunlar satanizmi kedi kesmekten ibaret sanan ve hiç araştırma yapmamış insancıklar.işte bu ikisini birbirine havale etmeliyiz bence (satanistim diye dolananlar ve herkeze satanist gözüyle bakanlar muhteşem ikili)
  • Under My Skin • 10 Temmuz 2004 20:47 • #434435
    bu bilmeyip de, yönlendirilmekle alakalı. yönledirici en etkili unsur da basın. bunu insanların beynine böyle yerleştirmiş oldukları için bu durumda fazla seçeneğin yok arkadaşım.
    ben bunu şuna benzetiyorum:eski zamanlarda, medeniyette geri bir köyde, her köpeği kuduz sanmak gibi bişey. kuduz olma riskini göze almaktansa, kuduz köpeği öldürmek tercih yani ...
  • miyalee • 11 Temmuz 2004 16:03 • #434462
    evvet
  • tea party • 11 Temmuz 2004 16:16 • #434463
    fuckface tebrik ederim işte budur !valla iyi konuştun dediklerine katılıyorum..aynen bu iş gitar çalmaya benziyo..herkezde bi gitar çalma merakı sanki çalmayınca metal dinlemiş sayılmıyorsun..ilginç tabii
  • tea party • 11 Temmuz 2004 16:25 • #434464
    tebrikler..
  • flecheiro • 12 Temmuz 2004 12:00 • #434501
    dikkat!

under my skin haklısın dostum ......medyanın oyuncağı bir halk modundayız......basın nereye çekerse gemi oraya gidiyor...televizyonda flash haber olmadan önce kaç kişi biliyordu satanizmin ne olduğunu?...kaç kişi sokakta gördüğü siyah tişörtlü insanlara kedi katili potansiyel manyak gözüyle bakıyordu?.....ya da kaç kişi siyah kıyafete satanizm damgası vurulabiliceğini o küçük kafalarından geçire biliyordu! pek azı hatta neredeyse hiç biri!....cahil bir basının sırf haber olsun diye yayınladığı niteliksiz ve içeriksiz şeyler bu gün giyim tarzımızın elimizde bıçaklarla kedi kesmeye gittiğimiz fikrine ışık tutmasına neden oldu!.....kedi kesmek fikrinide ortaya atan kim?basın!nie attı kendince bi denklem kurdu kan şeytan kedi denklemi...bi kaçta karacahil insanın sitesini okudu...kendince..bir iki müzik grubu araştırdı...çat!!!!! siyah giyen metal dinliyen saçı sakalı uzun pier cingli dövmeli tipler satanist potansiyel katil! suçlu zanlı varlıklara dönüştü.......biz yargıladık siz kaçmaya bakın!...işte bizi bu moda soktular!.ve milletimizde en az basınımız kadar dar bir görüş açısına sahip olduğu için......siyah tişörtlerimiz saçma fikirlerle doldu.bence herkes grungy nın yukarıda belirttiği linke bi göz atsın.....burda yazmaktan bir adım ileri en azından!