-
bak yaa..
"sonuçta o da bir felsefe bir görüş bir inanç sistemi..."
satanizm için bunları söylüyorsun.
"pop da emek harcanan bir müzik fazla hakkını yememek lazım."
niye demiyorsun ;)
neyse konuya geleyim
satanistleri dışlamalarının sebebi bence aptal medyanın aptal kışkırtmaları sonucunda can güvenliklerinin tehlikede olduğunu düşünmeleri.
-
bak yaa..
yani tabi ki kötü bişey satanizm ama önyargılı olmak daha kötü yani her sakallıyı dedeye benzetmek gibi amaaan neyse takarım haçımı bakarım yoluma:))
-
bak yaa..
the-ibibic lafım sana .....:)
abi pop bir inanç değil ona saygı göstermek zorundada değiliz bu yüzden...ama çıksın addam gibi şarkı yapsınlar eyvallah bişi demem......benim lafım zırva tiplere ;)
-
tüm + lar sana sevgili zattrik kardeş
yaa öyle güzel konuşmuşun ki üstüne söylenecek pek bir şey kalmamış.. yaa metalci isterse morda giyer pembede illa siyah giyecek diye birşey yok.bence ben metalciyim görün yanii gibisinden siyah giymektense giyerim pembeleri morları çıkarım sokağa metal de dinlerim rockda.. haa siyah çok güzel bi renk bence onada bi diyeceğim yok(hem zayıf gösterir;o) ama eğer sen sırf birilerine bir şeyler göstermek için giyiyorsan zaten daha bazı şeyler oturmamıştır sende..yani daha gelişim sürecini bile tamamlayamamışsındır... toplumda önyargılı davranıp siyaha nefretle bakan o kadar insan var ki yani artık bunun kurtuluşu yok gibi... yaa bir de metal le satanizimi birbirini çağrıştıran iki kavram haline gelmiş.satanistler metal dinler ama bu tüm metalcilerin satanist olacağı anlamına gelmez insanlar bunu görüp anlamalı artık...
-
bu konuda ztti,rikle aynı fikirleri paylaşıyorum !!! evet be abi tüm artılar sana!!!! asıl satanıstler cami veya kilise yaptırıp tabrıya dua ediyorum ayaklarına yatıp onların önünde insan katleden, hırsızlık yapan g.t heriflerdir!!!
-
bak yaa..
zattirik :)ben gayet rahat yürüyorum haçla zaten kafama bile takmam öyle insanları valla siyah da giyerim beyaz da giyerim naparsam yaparım sanki üstümde satanistmi yazıyo:))
-
Her siyah giyen satanistmidir!!? Medusa
Babanenin siyah giymesi neyi değiştirir? Benim babanemde giyiyo ama onada kimse satanist demiyo.Peki sence yaşlı bi kadına satanist denmesi mantıklımı geliyo sana.Tabiki demezler.Sen babanenle bizi birmi tutuyosun.Senin babanen file çorap giyip her tarafına piercing mi takıyo!?(bu sadece bi örneg, metalci bunları yapar algılamayın.Çünkü biliyorum arada bi kaç sorunlu çıkar böyle anlicak) Lütfen saçma yorumlarda bulunmayın we babanen gibi yaşlı insanlarla gençleri bir tutmayın...
-
benim bu forumda kızdığım olay neden siyah giyene satanist denioda başka renk giyene denmiyo.Siyahı ben sewdiğim için giyiyorum.Millet bişeyleri anlasın diye değil.Herkes istediğini giyebilir.Ama kimse kimin ne giydiğine karışamaz ve kimseye önyargılı davranamaz demek istedim bu forumda!!!
-
hayırlı uğurlu olsun arkadaşlar ehehehhe bu sezonu da açtım şahsen sonunda... dün siyah elbiseli olduğum için polis çevirdi bi kaç kişiyi daha çevirmiş benim gibi herkes garanti metalci:))) kimlik ve çanta kontrolü yaptılar bi b*k olmayınca kendilerine yediremediler erkekleri götürdüler...:)) garip ya ...cahillik! cahillik! cahillik! ve inanca saygısızlık....anlamadığım şu tamam abi huylan anladıkta bi insanın satanist olmasından nie huylanırsın satanist olunca başka mı bişey oluyo...cüppeyle sokaklarda boy gösterip türban defilesi yapan...onun bunun kılığına kıyafetine laf atarken giydiği dar beyaz (yırtmaçlı) eteğin üstünden sarkan türbanıyla ahkam kesen insanların hiç mi suçu yok....onlarda şeriatçı onları nie yakalamıyolar...baş örtüye bakıp bunnar el kaideden nie diyemiyolar....infaz infazdır...bize gelincemi yaargısı tükeniyo?
-
evet 2 leşi var :)