-
hala davamın peşindeyim. beyaza döndük biz beyaza, satanist alem renk görsün artık. kedi yalama işlemlerimiz soğuk havada da devam ediyor.:) sevgi çemberiyiz biz aslında, teletubbileriz:)
-
Ya zate bizim türümüzün siyah giymesinin bi özelliği kalmadı bence! Yolda gördüğüm kaç tane normal insan,kaç tane afedersiniz ama eli tespihli 'kro' siyah giyiyor biliyormusunuz? Zaten bizim millet örümcek beyinli olduğu için hiç birşey değişmeyecek ve gelişemeyecek! Black metal,Hardcore ve diğer metal türleri ülkemizde hep geri kalacaklar!
-
bence herkesin siyahı beyazı mavisi kendineee
-
valla bana da siyah yüzünden satanist lakabı takıldı.Arkadaşlarım falan kızım sen satanist misin deyip duruyorlar halbuki alakası yok.Si,yah benim giyim tarzım her kıyafetimde mutlaka siyah bulunur.Bazen ailem bile kızım beni korkutuyorsun falan diyor gülüyorum ama kimse rahatsız oluyor diye de giyimimi değiştirecek değilim.Kim nederse desin benim değişmez tarzım budur.
-
Siyah giymek bi istektir, zorunluluk değil. Lakin krolar bunu bi zorunluluk olarak görüolar ki amaçları özenmek...
-
şişman insanlarda genelde siyah giyer.şişmanlara satanist diyemeyeceğimize göre her siyah giyen de satanist olmuyor dolayısıyla..ama şişmanların da aralarında satanistler vardır tabii.bu çeşit insanlar siyah giydiğinde hem şişman hemde satanist kimliği kazanabilirler... :)))
-
nerden nereye getirmişsiniz konuyu
olum insanmısınız siz
herkes ayrı bişiler yazıyor
ama helal olsun iyi konu
ben bi tane açtım sadece bi kişi cevap yazdı:)
-
Onu diyen satanisttir arkadasim.....
Gosteris icin gunde 10 vakit namaz kilan, Ramazanda aksama kadar uyuyup kahvalti niyetine iftar sofrasina oturan muslumandansa (!)
Pentagram cizip kara buyu ogrenmek butun gun rituel yapmak tanri katinda daha yegdir.....
-
kurtulamicazz
-
Abi bu sadce sana değil bir cok kez bana da sorulmus olan bir soru coğu insan siyah giyer ama siyahın anlamını bilmez renkler her zaman bir seyi temsil eder siyah karanklığın ölümün nefretin rengidir nefret de cok asil bir duygudur o yüzden tarih boyuna sadece asiller siyah giymiştir ben bu yüzden siyah giyerim biri sorduğunda bu acıklamayı yaparsan bir daha ağzını acmayacaktır inan bana insanların düşüncelerini deiştirmek cok zordur bu sekişde düşünmeya devam etmsinler biz kndimizin ne olduğunun bilmiyormuyuz gerisi sallamasyon zaten siz onjların sözlerine aldırıs etmeden devam ederseniz onlar zaten bir sürre sonra anlayacaklardır sizi değiştiremeyeceklerini bu dediğme bi kulak verin işe yarar bence...