-
Arkadaşlar sizce hangisi daha iyi!!!!
-
ikisi de birbirinden kötü ve piyasa.. Ama en kötüsü mor ve ötesi dinleyip kendini rocker zanneden özentiler..
-
şu sıralar ikiside iyi ama duman tartışılmaz şekilde önde çünkü mor ve ötesi iyi bir çıkış yaptı ama yavaş yavaş kaybolmaya başladı duman ise hiç sönmeden yükseldi
-
mor ve ötesi her zaman
arkadaşlar lütfen biraz sağ duyulu dinleyin şu adamları ne olur yaaa
-
dumanında son zamanlarda cok duyuldugu soylenemez benceeee
ve sonucta onlarda isimlerini baya gec duyurdular mor ve otesi derim ben
-
grupları müzikal anlamda tartışacak olursak mor ve ötesi daha iyi.Ama enstruman kullanımı ve kabiliyet derseniz Mor ve ötesi Duman'a rakip bile olamaz.Ama Duman 15-16 yaştaki insanlara müzik yapmak istiyor nedense.Biraz daha oturaklı şeyler yapsalar,iddia ediyorum dünya tanır onları ama....
-
Müzikalite bazında Duman daha iyi elbette , mor ve ötesi ise çok fazla piyasa işler yapan , piyasa ile meşhur olmuş bir grup.
Eminim ki Duman kendi tarzında , çok yararlı işler yapabilir.
-
mor ve otesi mi!!!!!!!!! katogoriye bile alınmayacak bir grup....enstruman çalmaktan başka hiç bir müzik kabiliyiti olmayan,vokalinin gruba detoneotesi lakabını kazandıran,beste ve söz yazamkatan aciz bir grup..EN ÖENEMLİ ÖZELLİĞİ İSE NAZAN ONCEL VE YABANCI ŞARKICILARDAN ŞARKI ÇALARAK ÜNLÜ OLABİLMESİDİR...
duman ise çok daha kaliteli bir gruptur...kendi bestesini kendisi yapar..çok da onemli şarkıları vardır..kendi kabiliyetleri ile bir yere gelmiştrir...albüm satışlarıda gösterir zaten.. onunda solistinin ses telleri kireç bağlamış gibi ama olsun ..idare edin artık :)))
-
katılıyorum sana thriller,mor ve ötesi son albümde kesinlikle tarkan gözübüyük`ün düzenlemeleri sayesinde prim yapmış bi grup,sözler desen bütün şarkılarda aynı,özellikle ``var-yok`` sözcüklerini bayma derecesinde kullandığını harun da bugüne bugün kabul etmiştir..bu konsepti bir albüm daha kaldıramaz ki eminim bir sonraki albümlerinde çok tuttuğu için -sözde- politik tavırlarını sürdüreceklerdir..tabi ırak savaşı gibi bi olay ortaya çıkar ve bu abilerimiz yine atlarlarsa,vaziyetin kaymağınıda yiyebilirler..bunlar türkiyede radiohead,manic street preachers tarzı politik müzik boşluğunu akıllı bi şekilde farkedip,işe koyulan insanlardır..yaptıkları müzik samimi değildir..ama herşeye rağmen tarkan gözübüyük prodüktörleri olduğu için bi derece saygı da duyarım..buarada duman da tartışılamayacak derecede iyi müzik yapan baba bi gruptur.sözleri sağlamdır(ama yeni albümde arabeskten hafif sıyrılırsalar biraz değişklik yapıp güzellik katabilirler),vokal için de sorulan ``konserlerde niye böyle detone söylüyosun`` sorusuna kaan ``belki müziğimiz için doğrusu öyledir`` diye cevaplamıştır.harun'un yaptığı müzikle orantılı olarak thom yorke kadar mükemmel söylemesi gerekirken,kaan'ınsa kurt cobain kadar detone söyleme hakkı vardır ki onun müziğine ara sıra renk katan da budur..
-
soru çok kötü :) kazık bence ikiside iyi çünki dinliyorum o kadar müzik kalitesi duman daha iyi ama canlı dinlemek daha hoş ordada müzik pek iyi olmuyo mor ve ötesi de dinlenir bi grup ama sanki kayıt yaparken çok fazla uğraşmışlar gibime geldi canlı performansları o kadar iyi değil ama dinliyorum