Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

DUman MI Mor ve ötesi mi

• hardquake • 10 Aralık 2004 11:07 • #444965
    KARGO daha iyi değil mi ya?
  • matorck_dmn • 10 Aralık 2004 20:49 • #444998
    Mor ve ötesi siyaseti kullanarak müzik yapmaya çalışıyor AMerikan emperyalizmini ön plana çıkarıyor buna karşı olduklarını dile getiriyorlar bir yandanda Fanta konserlerinde boy gösterdiler bu nasıl çelişki bu sadece sahtekarlık!!!!!!!!!
  • nesya83 • 11 Aralık 2004 00:51 • #445010
    Mor ve ötesi siyaseti kullanarak müzik yapmaya çalışıyor

içine siyaset bulaşmamış müzik dinlemesem inanıcam...onların siyasetle alakası bile yok...ve malzemeleri de yok..yasıık..!
  • spirit • 11 Aralık 2004 22:51 • #445071
    dumanın o melankolik ama bi o kadarda bizden biri olan sözleri kaan ın o sigaradan şarap tan mahvolmuş sesi mor ve ötesi nin duygudan yoksun tavrını her türlü geçer ünlü olmasına rağmen hala daha sokak ta elinde şarap şişesi ile görülen kaan bu duygu selini vermektedir rock müzik budur ha batu denen adam piyasadır biraz gıcıktır ama duman bence türkiye piyasasının bir numarasıdır
  • popcorn • 31 Aralık 2004 01:06 • #446120
    daha mantıklı başlıklar atılsa ve tartışılsa...????? arkadaşlar türkiyede piyasada kendine öyle ya da böyle yer bulmuş gruplar bellidir..kargo,duman,mor ve ötesi,athena,kurban,vb,,(manga da yolda bu arada...)..peki bu grupların tutulmasındaki sebep nedir?.. bu gruplar tarzlarında türkiye de bir ilktir...yani herbiri diğerine göre farklıdır..o yüzden böyle grupları karşılaştırmak,tartışmak gayet yersizdir ve bir okadar da saçmadır...!
  • Darth Revan • 2 Ocak 2005 01:33 • #446295
    Arkadaslar düsündüm de duman içinden gelen müzigi yapıyor..Ben sevmiyorum ama sevenlere saygı duyuyorum..

Gelelim mor ve ötesine..;Piyasa olmus,müziğin "m"sinden anlmayan ve rocker olmaya calısan fanlarla dolu,siyaseti kullanarak ve saçma sapan sözler yazarak bu seviyeye gelmis bir gruptur..
    zaten "aldım verdim ben seni yendim" sözleriyle şarkı yapan bi gruptan ne beklenir..?

Daha önce de soyledim Türkiye'de çok saglam gruplar var.. Mesela rockta kurban çok daha iyi bir gruptur bence.. Enstrümanlarını daha iyi kullanırlar.. Şarkıları daha kalitelidir dinleyici kitlesi adam gibidir..

Ayrıca serviste okula giderken radyoda 100 kere bir derdim var dinlemekten bıktım, Önde oturan bi kaç tane kızın her gün mor ve ötesi kasedi getirmesinden bıktım yeter be...

İzmirdeki son kurban konserine gidenler denizin bir derdim varla nası ta..k gectigini görmüslerdir.. Bu kadar aptal bi şarkı nası bu kadar sevilir..

Allah mvöcülere biraz müzik bilgisi versin,
    benim giblere de sabır..

Saygılar
  • mordiken • 2 Ocak 2005 13:12 • #446303
    popcorn sana tamamen katılıyorum.
    söze gerek yok...
  • palles • 14 Ocak 2005 15:14 • #447678
    malesef bence hiçbiri..yaptıkları müzik beni çekmez ama müzisyen gözüyle bakacak olursak , albümüyle konserleri arasında dağlar kadar fark olan grupları hiç sevmem.özellkile dumanın vokali konserlerde çok kötü , öküz gib ot bok içmekten herif saçmalıyo , detone oluyo mor da aynı , seyirciye saygısı olmayan gruplara acaip gıcık olurum bence onların götü kalkmış.vokal kötü olunca grup da kötü geliyor...o adamalrın stüdyodaki dijital aletler yardımıyla albüm yapıyor olması daha doğrusu boktan seslerini efektlerle düzeltiyor olmaları çok sinir bozucu ve milleti kandırıyorlar, aslında dumanın vokalinin ses rengi çok iyive herif çok yukarılara çıkabiliyo ama çok detone oluyo belki de uyuşturucu yüzünden olabilir ama sonuçta sıçıyo nedeni önemli değil ve millet hala keriz gibi o heriflerin konserine gidiyo sadece piyasa...............
  • jazz_blues • 14 Ocak 2005 20:58 • #447703
    bence ikisi de iyi değil
  • metaligirl • 14 Ocak 2005 22:28 • #447710
    duman ise çok daha kaliteli bir gruptur...kendi bestesini kendisi yapar..çok da onemli şarkıları vardır..

beni yak kendini yak her şeyiiii yak... bir kıvılcım yeter ben hazırım baaaaak!!! :)))) arkadaşlar söz müzik dumandır... :))))))))