Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

DUman MI Mor ve ötesi mi

• mangdasire • 23 Şubat 2005 21:14 • #452781
    rock'n coke u protesto edip fanta gençlik festivaline katılan grubun biyerlerinde bi sorun var ama
  • cc_baran • 23 Şubat 2005 21:20 • #452782
    şimdi sözcülük yapmış olmayayım,zira fazla sevmem kendilerini ama belli hedeflere ulaşmak için mevcut yolu kullanmalısın. sistemin dışında seyrederek sistemi değiştiremezsin. bu ancak kanlı bir devrimle mümkündür. senin yapmaya çalıştığın medyaya,yalan yanlış enformasyona,kültürel yozlaşmaya karşı durmak,doğa ve barış duyarlılığını arttırmak ise büyük kitlelere ulaşmaya çalışmalısın. bunun yolu da budur ve bunda hiçbir sorun yoktur.
  • morvedelisi • 23 Şubat 2005 21:31 • #452784
    rock'n coke u protesto etme nedenleri amerika.
    fanta gençlik festivali:Nisan/2002
    amerika'nın ırak'ı işgali:2003-2004 gibi bişi
    (1990 savaşını saymıyorum.şu tarihini tam hatırlayamadığım savaştan sonra tam olarak bir amerikan nefreti herkeste biraz oldu)
    görüldüğü gibi fanta olayı mazide biryerlerdeyken amerikan nefreti bugünkü halini almıştır.
    oysaki şöyle bir soru oluşması daha bi güzel olurdu.
    rock'n coke a katılma kararı aldılar.daha sonra protesto kararı.bu bi çelişki midir.bence öyledir.kendilerini mi kasıyorlar.bence kasıyorlar.gerek var mı.yok!!!
  • mangdasire • 23 Şubat 2005 21:33 • #452785
    belli mesaj vermek istiyolar iyi de yapıyolar en azından boş değiller. evet büyük kitlelere ulaşmak için bunu yapıyorlar ama cambaz gibi bir şarkı discolarda çalınıp dans ediliyorsa ve insanların bu şarkıya tepkileri " şarkı çok güzel ama sözlerini anlamıyorum" oluyorsa bence burda yanlış bişeyler var

ben yalnız şarkı dinlemek istiyorum
  • mangdasire • 23 Şubat 2005 21:36 • #452786
    ya devrimci mor ve ötesinin amerikaya nefreti 1 senede mi oluştu?
  • cc_baran • 23 Şubat 2005 21:39 • #452788
    mangdasire doğru söylüyorsun,dinleyen insanlar ne dinlediklerini bilmiyorlar. bir yazımda bahsetmiştim bundan,grubu beğeniyorlar,fanı oldular ama hala grubun vermek istediği sosyal mesajları alamıyorlar,çünkü grubun bu yönüyle ilgilenmiyorlar.
    burada grubun suçu yok aslında. bir sorumlulukları var. eğer bu mesajı gerçekten vermek istiyorlarsa konserlerde,basın toplantılarında,katıldıkları programlarda falan açık açık izah etmelilerki onları dinleyenlerde bu "teenage" modunda bir değişiklik yapıp duyarlı "teenage"ler olsunlar.
  • morvedelisi • 23 Şubat 2005 21:47 • #452790
    ben zaten farkındaysan kendilerini kastıklarını yazmışım.fantadan daha çarpıcı rock'n coke katılma ve protesto kararı.bi şekilde öne çıkma,barış yanlısı,amerikan düşmanı görünmeye çalışıyorlar.çünkü ülke bunu kaldırır.amerikaya karşı çıkmak herkesin hoşuna gider.bunlar gerçek mor ve ötesi değil şuan için zaten.piyasa olma çabaları devam ediyor."hedefini al,piyasanı al" derken asıl piyasa kendileri oldu.umarım sonları dumana benzemez
  • morvedelisi • 23 Şubat 2005 21:52 • #452792
    Harun harun diye çığırıp kafalarına vurulmak suretiyle susan canlarımız "teenage"lerimizden ne beklersin ki.mümkün değil...
  • mmmsttt • 2 Mart 2005 02:13 • #453540
    Bence karşılaştırmak çok zor.Çünkü ikisi de birbirinden aşmış derecede baymayı iyi beceriyolar.Tabi burda insan bi ikileme düşüyo,bunu yenmek için de hemen bi sahte rock ya da punk özentisi olmayan bi gurup dinleyip ayırt edememeye devam ediyo.Ben işin içinden çıkamadım.Çıkan da çıksın...
  • Fetus • 2 Mart 2005 18:39 • #453680
    Hocam MOr ve Ötesi derim ben, duman çok basit bi grup 3 kişiler bi kereki türkiyede olmaz. Dünya çağında çok başarılı 3 kişilikgruplar var ama Türkiyede o kadar yetenek yok...