-
tabiki duman...
mor ve ötesi
-
Duman mı!?Mor ve Ötesi mi!?
Arkadaslar bunlar benim görüşlerim kimse katılmak zorunda degil!Duman'ın sarkıları bana cok basit geliyor.Zaten konserlerinde kendi yazdıkları sarkının solosunu kacırabilecek kadar ilginc bir grup.Yani sen oturup sarkı yazıyosun ondan sonra sahnede calarken ritm sürekli kacıyor.İlginc.........Mor ve ötesi müzikal anlamda Duman'dan daha iyi bir grup ama müzige siyaset karıstırmasalar keske...
Duman-Mor ve Ötesi tartısmasını hiç anlamıyorum zaten.Zaten Türkiye'de 5-6 tane gündemde kalabilen rock grubu var.Bunları da böyle polemiklerle yok ediliyor.Aslında en iyisi Kurban'ı örnek alsın hepsi...Kimseye karısmıyorlar, kendi müziklerini yapıyorlar ve yeni gruplara destek oluyorlar!
-
Abi insanı böyle kötü ikilemlere düşürmeyin..İkisinin de tadı çok ayrı...Yok ben seçemicem vazgeçtim...Ya da..C-) hep biri...
-
kesinlikle tartışmasız kaanın ve dumanın perforrmansı
-
ilginç bir soru
bence ikiside farklı tarzda
yani ikisinin de yeri ayrı ve biokadarda önemli...
diğer yazılanları okumaduım ama mvö ye özenti diyen bi 10 sene öncesine ozamanki mvö ye türkiyedeki müziğe baksın derim...
-
eğer hangisi daha piyasa diye sorarsan tabi ki mvö
ama türkiyede rock müzik adına bişeyler soruyosan kurban
-
hayır duman mı mor ve ötesi mi diye soruyo
-
duman
-
kafanızı bulandırıyorlar bence...İkiside sistemde,rock sistem dışıydı lan onu bile kendine döndürdü bu yer.
Yani alternatif,farklı,değişik,garip,satmayan,satılamayan birşeyler olamayacak mı bu yerde,yeryüzünde.Hay ben bu kapitallerin,reklamın,paranın....
Boşverin bunları,bu kadar önemsemeyin desem,neyse yaa,valla neyse...
-
Mor ve Ötesi nin duruşunda bir sorun yok.
Majör olmaları onları sistem yandaşı yapmaz.