-
Kusura bakmayın ama saçma!
Ben bu başlığın biraz saçma olduğunu düşünüyorum.Bu tür karşılaştırmaları yapmaya neden ihtiyaç duyuyorsunuz bunu bir türlü anlayamıyorum.Piyasada şakşukalar zırla gitsin,biz kendi içimizde yok benim dinlediğim grup daha sağlam,yok öbürü piyasa diye birbirimizi yiyip duralım.
Olacak iş mi bu ya!Hatta müzik forumunda bile tartışılmaması gereken birşey bu.Müzikaliteyi ölçebilecek insan var mı aranızda!Madem yorum yapıyosunuz bare başına bence deyin.Bunu kural gibi,din gibi göstermeyin.
Duman'ı da seviyorum,Mor ve Ötesi'ni de!
Arkadaşın biri mvö'nün solistine detone demiş, kaan çok mu farklı?
Bi tanesi 4.albüm de mi dünya sorunları aklına gelmiş diye sormuş. Albümde sorunlara ve insan duyarsızlığına karşı en yerici şarkı Uyan. Ve tam 4 sene önce yapılmış bir şarkı.Ayrıca şunu da unutmayın,bu grup yıllardır bu işte ve yeni yeni para kazanmaya başladılar.Bunun tek sebebi var: TARKAN GÖZÜBÜYÜK!
Duman ise çok kabiliyetli insanların oluşturduğu bir grup.Adamlar tamamen doğal.O kadar doğal ki,konserde böğürmekten bile çekinmiyo kaan.Ama nedense bu böğürme rahatsız etmiyo beni.Sonra arada çarşaf çarşaf kafa oluyorlar.Ama öyle de doğaçlama sololar yapıyolar ki,ayık kafayla yemez.
Niye sürekli birbirimizi yiyiyoruz ki!Ne gerek var.Böyle karşılaştırmalar çok saçma.Sonuçta insan beğenisine sunulmuş 2 tane grup.Birbirlerinden çok da farklı değiller.Yani biri beğenir biri beğenmez.Niye zevklerinizi tartışıyosunuz ki!
-
İkisi de acaip farklı ya...Ama Mor Ve Ötesi'nden -şarkılarının hastası olsam da- çok soğudum.Duman ın üstüne tanımam artık!Kaan konserlerde çok iyi iletişim kuruyo,Harun'dan çok çok daha sıcak.Harun hiç iletişim kuramıyo.Sadece çıkıp şarkı söylemek yetmez bence.Sonuçta oraya gelen kişiler senin ismini söylerek bağrıyo,sen de bişeyler yap;ne biliim,bazı şeyler hakkında bilgi verebilir.yani sen,sevdiğin bi grubun,konserine gittiğinde,kimin konserine gidiyosan,onun ne zaman yeni albüm yapacağını,bi daha ne zaman konseri olacağını ya da belki küçük bi anısını duyduğunda,o konser daha güzel olmaz mı?ya da her konserde süpriz bi cover olabilir...Bence bunlara dikkat etsinler çünkü gerçekten önemli.
-
Ya kardeşim Bu Cok sacma bir kıyaslama...Yok hangisi daha iyiymiş???
Alın ozaman size başka bir forum topiği daha:
"Tarkan mı daha iyidir,Müslüm Gürses mi" al bu daha iyi oldu...
Acılan konunun bundan hiçbir farkı yok....
İkisininde soundu birbirinden farklı..Bunları ayırt etmek lazım..
Ben Tam bir DuMaN hastasıyım adamların yaptığı muzik mükemmel..Hele o Kaanın yorumu bir harika.Ama ben Mor&Ötesi nide severek dinliyorum...
Tekrar söylüyorum böyle bir kıyaslama yapılamaz...
-
mor ve ötesi
-
"mor ve otesi"
bir grup ancak bu kadar şişirilebilir!!!!!!!!!
-
mor ve ötesi....davul sağlam bir kere ayrıca şarkılarındaki mesajlarda çok önemli embesil yetişen gençlere biraz toplumsal sorunlara açılmalarını,düşünmelerini dünyada neler olup bittiğini savaşın yüzünü gösteriyorlar mesajı bile yeter bence
-
Abi al birni vur ötekine ikiside yolda ki tikilerin ağzına düşmüş tama piyasaya atılmışlar albüm de çıkarmışlar ama ikiside cok iyi guruplar değil açıkcası benim gözümde olmasada olurdu yani benim için ne bir kazanç nede bir kayıp esvgiler saygılar...
-
ikiside bence bir cover la adını duyurdu.duman herşeyi yak.mvö ise yaz yaz yaz.daha önce kasetleri varmıydı vardı ama cover ın büyüsü.piyasa bakımından mor ve ötesi daha ağır basıyor neredeyse her hafta zaga dalar.dumanı hiç görmedim yanlış bilmiyorsam şimdi şu kahve olaylarına girdiler e para olmadan nasıl geçinebilir bu gruplar.ikiside aynı ama rock müziğe katkıları tartışılmaz.bu adamlar türkiyede rock müzik dinleyen bir kitlenin olduğunu diğer kitlelerede duyurdular bence.iyiler.
-
DUMAN nedeni ise idolü MÜSLÜM GÜRSES Helel olsun adamlara...
İdolünün Müslüm Gürses olduğunu söyleyen duman Hep bir adım önde ama zaten böyle birşey olmasa bile zaten öyle değilmiydi oldu iki adım. AH
Garajda Müslüm Özel Sayfası istiyoruz.
-
DUMAN nedeni ise idolü MÜSLÜM GÜRSES Helel olsun adamlara...
Tabii ki DUMAN DUMAN