Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

DUman MI Mor ve ötesi mi

• likablegirl • 14 Mart 2005 20:21 • #455267
    Tek ve Yek Cevap : MOR VE ÖTESİ TABİKİ!!!

Bu sorunun ebediyen değişmeyecek olan cevabı Mor ve Ötesi nin Dumanı 5 e katlayıp 3 e böleceğidir arkadaşlar. Bir kere Dumanın solisti iğrenç bişi, şarkılar da güzel değil (güzel olsa ne yazar o vokal varken onlarda) Mor ve Ötesi ne bakalım yakışıklı, karizmatik hadi onları da geçtim süper bi sesi olan vokal Kerem(ler) ve Burak var. Daha ne olsun anlamlı parçalar, bir hedefleri, dünyaya karşı belli bir duruş ve felsefeleri var. DAHA NE OLSUN!! :)

Mor ve Ötesi :100
    ]Sonuç Budur.
    Duman: 0
  • souls_for_rent • 14 Mart 2005 20:31 • #455268

:))

pphhhh...
  • likablegirl • 14 Mart 2005 20:49 • #455273

:) Gerçekler bunlar.
  • pmd • 16 Mart 2005 08:13 • #455471
    hadi mor ve ötesi çılgınlığını biraz anlarım da,dumanın o rezalet vokalinin nesini beğeniyorlar anlayamıyorum,ben katlanamıyorum bile.bol miktarda uyuşturucu almış birinin dudaklarını ve sesini,gırtlağını toparlayamaması,kontrol edememesi gibi bi durum.komik bile değil.bi tuhaf.klinik vaka mıdır nedir.
  • The_Kryptonite • 16 Mart 2005 20:48 • #455597
    Ikisi de rezalet
  • qxxxq • 17 Mart 2005 13:19 • #455714
    ikiside harika ama şahsen mor ve ötesini tercih ederim ayrıca mor ve ötesinin sahneside süper

T&K
  • weigelia • 18 Mart 2005 15:34 • #455928
    Ya bence de Duman ama nedense dediğin gibi (teenage) kitleden uzak kalmalı. Aslında çok sağlam parçalar çıkartabilecek durumdalar.
    Ama şu var ki her iki grubunda yapmaya çalıştığı hoş..En azından bunlar piyasa olsalar bile müzik için iyi örnekler ülkemizde..Yani pop-arabesk vb..dinleyeceklerine en azından birkaç çocuğu kurtarabilmişizdir bu gruplar sayesinde..Yavaş yavaş olcak galiba bu iş..
  • sırtım ağrıyo • 18 Mart 2005 16:21 • #455934
    mor ve ötesi çok traş bimüzik yapıyor. herfiler bariz ingliz özentisi, kıyafetleri hal tavırları ..basçılarına ve vokallerine gıcığım ayrıca davulcaları iyi birine benziyor. duman ise rahat sallamıyor ve doğal kendiliğinden bi müzik yapıyor. şarkıları sürekli canlı tutuyorlar ve her konserde bişeler katıp sölüyolar. onlarında sevmediim özellikleri vardır ama ben daha çok sevdiğim için görmezden geliyorum. kaybedecek hiçbişeyi olmayan bi seri katil ya da öyle bişe olsaydım harunu öldürürdüm.
  • thriller • 19 Mart 2005 17:10 • #456116
    Hırsızlar ne zamandır müzisyen diye anılıyor anlamadım...
  • beydush • 19 Mart 2005 23:18 • #456163
    abi adamlar sonuç olarak bişeyler yapmaya çalışıyolar,piyasa olduklarıda kötü oldukları anlamına gelmez...hangisi iyi diyine sorarsanız duman derim heriflerin adı üstünde abi 'duman'