-
Tek ve Yek Cevap : MOR VE ÖTESİ TABİKİ!!!
Bu sorunun ebediyen değişmeyecek olan cevabı Mor ve Ötesi nin Dumanı 5 e katlayıp 3 e böleceğidir arkadaşlar. Bir kere Dumanın solisti iğrenç bişi, şarkılar da güzel değil (güzel olsa ne yazar o vokal varken onlarda) Mor ve Ötesi ne bakalım yakışıklı, karizmatik hadi onları da geçtim süper bi sesi olan vokal Kerem(ler) ve Burak var. Daha ne olsun anlamlı parçalar, bir hedefleri, dünyaya karşı belli bir duruş ve felsefeleri var. DAHA NE OLSUN!! :)
Mor ve Ötesi :100
]Sonuç Budur.
Duman: 0
-
:))
pphhhh...
-
:) Gerçekler bunlar.
-
hadi mor ve ötesi çılgınlığını biraz anlarım da,dumanın o rezalet vokalinin nesini beğeniyorlar anlayamıyorum,ben katlanamıyorum bile.bol miktarda uyuşturucu almış birinin dudaklarını ve sesini,gırtlağını toparlayamaması,kontrol edememesi gibi bi durum.komik bile değil.bi tuhaf.klinik vaka mıdır nedir.
-
Ikisi de rezalet
-
ikiside harika ama şahsen mor ve ötesini tercih ederim ayrıca mor ve ötesinin sahneside süper
T&K
-
Ya bence de Duman ama nedense dediğin gibi (teenage) kitleden uzak kalmalı. Aslında çok sağlam parçalar çıkartabilecek durumdalar.
Ama şu var ki her iki grubunda yapmaya çalıştığı hoş..En azından bunlar piyasa olsalar bile müzik için iyi örnekler ülkemizde..Yani pop-arabesk vb..dinleyeceklerine en azından birkaç çocuğu kurtarabilmişizdir bu gruplar sayesinde..Yavaş yavaş olcak galiba bu iş..
-
mor ve ötesi çok traş bimüzik yapıyor. herfiler bariz ingliz özentisi, kıyafetleri hal tavırları ..basçılarına ve vokallerine gıcığım ayrıca davulcaları iyi birine benziyor. duman ise rahat sallamıyor ve doğal kendiliğinden bi müzik yapıyor. şarkıları sürekli canlı tutuyorlar ve her konserde bişeler katıp sölüyolar. onlarında sevmediim özellikleri vardır ama ben daha çok sevdiğim için görmezden geliyorum. kaybedecek hiçbişeyi olmayan bi seri katil ya da öyle bişe olsaydım harunu öldürürdüm.
-
Hırsızlar ne zamandır müzisyen diye anılıyor anlamadım...
-
abi adamlar sonuç olarak bişeyler yapmaya çalışıyolar,piyasa olduklarıda kötü oldukları anlamına gelmez...hangisi iyi diyine sorarsanız duman derim heriflerin adı üstünde abi 'duman'