-
DUMAN nedeni ise idolü MÜSLÜM GÜRSES Helel olsun adamlara...
Bence ikiside iyi ama Canlı performansta DUMAN mor ve ötesini geçer ama son konserlerinde BİTTİLER..Kızların ARİ demesi Kaanın kızlara gülücükleri yaşları 15-19 arsı çocuksu lolita aptal maymun bakireler sahneye atlayıp bayıldı bunu konser cd sinde bu görüntüleri koymazlarmı cd yi kırdım Ama müzik kaliteleri iyi...Sadece bu kızlara (Bakire olanlara)Müzik yapmamalı Üniversitelere gitmeli ve öğrencilere dayalı müzik yapmalılar onları 2 yıldır üniversitelerde görmedim Gören????
-
onemli olan adını duyurmak mı kaliteli muzik yapmak mı diye sorarım.duman 1999 dan beri hep kalitesiyle,muzigiyle on planda oldu.mvo de son albume kadar cok iyiydi ama son albumdeki birkac sarkı haric tamamen melodik olsun sarkı tutulsun gorusu hakimmis gibime geliyor.tabii hepsi benim gorusum.
-
yakında mvo de oyle bir kitleye tamamen sahip olacak.o tip kızlar zaten ay biz rocker takılıyoruz diyip ertesi gun gokhan ozen dinleyen ozenti tipler.zaten ne dumanın ne de mvo nin onlara hitap ettigini sanmıyorum.keske bu kız grubuna tahammul edebilecek kadar sabırlı olsaydım da duman ın masal adlı sarkısından ne anladıklarını sorabilseydim.aynı kitlenin baska bir gorusu de cambaz ın ask sarkısı oldugu.krize girmistim duyunca.tamam cambaz protest rock sarkısı olarak iyi bir sarkı degil bence ama ask sarkısı ha???ne alaka?
-
hangisi daha berbat diye mi soruldu pek anlamadım da:)
-
üüüfff ya kesin artık şu dumanla morla anasının .... dünya da başka gruplarda var bi daha bunlarla ilgili başlık açmayalım lütfen kalite iyice düştü
-
al birini vur ötekine....
bana gibson les paül verin...(mor ve berisinde bilenem var!?)
-
ya bence ikisi de farklı ! duman mesela daha trip !!! mor ve ötesi bence bişeyler anlatmaya çalışıyor ama beceremeyince sapıtıyor şarkılar felan!!! ama iyidir bence ikisi de (mahmut tuncer dinlemektense)
-
mahmut tuncer bizim binada oturan bi kadına benziyo ya feci şekilde ve ne kadar berbat söylese de çok güçlü bi sesi var nihahahaahah...
-
mor ve ötesine laf edenler mor ve ötesinin ilk albümlerini dinlemeyen bilmeyen izlemeyen gereksiz insanlar
-
ben mor ve ötesi hayranıyım ama duman da iyi bir grup!aslında en iyi si bence mor ve ötesi... :) dumanı dinlemişliğim vardır iyi müzik yapıyorlar ama mor ve ötesinden iyi değil :)