-
abi bence ikiniz de süpersiniz!nedir bu yaa..rockla alakası olmayan müzikler yapıp,bu müzikleri dinlemek üstadlara hakaretten başka bişey değil!
-
morumsular dumanin cok üstünde
daha iyi anlatamazdin tebrikler arkadasim
dumanin baz1 sarkilar1nda adam resmen sahneye cikiyo dalga geciyo sanki!!inleye inleye azini yaydirarak sarki sölüyo sarkilarinin cogu dinlerken beni rahatsiz ediyo
ama morumsucuklar ölenmi:)sarkilarinda bisiler anlatiyolar ve hem harun hemde buragin sesi cok güzel dünya yalan söylüyor albümünde tek eksik nokta bu albümde burak hic sarki sölememis
-
bence morveötesi tabii ki ne bileyim daha sıcak geliyorlar bana
duman da süper tabii
herkesin düşüncesi de farklıdır
ama kahrolsun tikiler
-
hiçbiri
-
ne alaka şimdi???
T&K
-
morumsular dumanin cok üstünde
Morumsular deme yaa Mor ve Ötesi onların ismi bana katıldığın için teşekkürler bu arada ve gerçekten burağın sesi de güzel ama harunu tek geçerim o bi başka yaa :)
-
abi bu sitede yuuuhhh!!! diyebileceğim bi dolu adam barınmakta. birini böyle spesifik olarak eleştirebilmek için önce kendinizi bi kanıtlayın sonra havaya sıkın bu salataları. yok mor ve ötesi enstruman hakimiyeti yokmuş, yok kağanın sesi boru gibiymiş. arkadaşım kağan sana aynı parçayı üç oktav sesten söyleyebilecek kadar sesine hakim bi adam senin neyin var ki kanıtlasana bu sitedeki adamlara. geç bunlarıı yürü hangi kafede rock pazarlıyacaksan oraya...
-
afedersiniz ama bok!!!
ya nedir bu ya??
off yeteeer!!....
daha yeni kurtuluk şebo mu evanescence mı tan
-
sırtım ağrıyo nicki arkadaş mor ve ötesini beğenmemiş, olabilir ama dumanı tartışmamız bile saçma ya adamlar iğrenç iğrençlikleri farklılık olarak algılanıyo ve şöyle bi kamuoyu oluşuyor; Haa bunlar farklı en iyisi ben bunları dinleyim. Onlar farklı değil iğrençlik müzik için bi fark değil. Mor ve Ötesi ise amaçları ve gayeleri uğrunda mükemmel bir şekilde müziklerini bizlere sunuyorlar. Bir fark aranıyorsa işte budur ; Mor ve Ötesi müzik yapıyor, Duman göz boyuyor.
-
MeDuSa_62 beğenmediysen yazma foruma allah allah millet polemik yaratmaya bayılıyor :):)