-
abi bence daha fazla tartışmayalım!çünkü konunun bir yere varacağı yok!eyvallah!
-
Çığırdan çıktı iş...
Bu iş çığrından çıktı artık. Haydi evli evine, köylü köyüne. Daha fazla kırmasın kimse birbirini bence. Yeter tamam, farklı düşünen insanlar topluluğuyuz diyelim bari.
Bunlar öyle tartışmalar ki bir süre sonra sapıtıyor istemeden. Bir de şu var, yüzyüze olsak çok daha sakin oluruz. Klavye şeytan icadı mı ne.
Fikirlerimi değiştirmiş değilim, kimsenin de karşıdakinin söylediğiyle değiştireceğini sanmıyorum. Polemik işte ne diyelim.
İnsan olmalı sadece, bunu söylüyorum. Şu fikri ya da bu fikri söyleyen iki kutup da yok hem. Böyle bir aralıkta dalgalanan bir sürü insan var. Tadında bırakalım. Sakin olalım.
Peacemaker.
Not: Yaşasın bağımsız ÇERKAVUTYA!
Onur (Çerkez Arnavut hibridi) =)
-
aslında topic çok sıradandı ama bu konuda duyarlı olduğumuz için ister istemez konu derinleşti.. aslında geleceği yere de geldi!! böyle konularda konuşmaya saatler yetmez.. yetse herkesiz zaten aynı görüşleri paylaşır, millet birbirini yemezdi bu uğurda..
-
Çığırdan çıktı iş...
ok farketmez ama sataşmalar olursa gene biterim burda ona göre??
-
Çığırdan çıktı iş...
bigboots
29 Mart 2005 Salı / 21:37
ok farketmez ama sataşmalar olursa gene biterim burda ona göre??
aman dikkat et ben orada bitmeyeyim.
ne bu lan milleti bastırdında mı biterim diye uyarıyon ??
-
Çığırdan çıktı iş...
cc_baran yani laf söyleyecem ama söyletmiyorsun ağzımdan alıyorsun..ayşa kızmazsa öpecem valla:))) kim kime sataşıyor hem seviyeli düzgün konuşursanız kimse gelip durduk yere sataşmaz...
cc_baran +100000000....
-
Çığırdan çıktı iş...
kardeş ne diyon?? ne demeye çalışıyon?? şu forumda 3-5 tane adamsınız diğerleri de yeter uzatmayalım dediler biz de ok dedik.. cevaplar gelmeye devam ettikçe biz de cevap veririz ok?? (lan man ayıp olmuş bak başkası olsa küfrederdi.. ama bak ben ne kadar sakinim görüyomusun!!)
-
Çığırdan çıktı iş...
abim boşver daha fazla tartışmayalım!aslında iş tartışma boyutundan da çıktı!karşılıklı laf atmaya,kavgaya dönüştü!
gerçekten daha fazla konuşmaya gerek yok!forumdaki yazılardan kendine bilgi edinip bu konu üzerine düşünmeye sevkolmuş insanlar zaten alacağını almıştır!geri kalanların da zaten fikirleri şimdilik değişecek gibi durmuyor!e daha fazla konuşmayalım bence!
-
Çığırdan çıktı iş...
mıy mıy mıy mıy..
-
Çığırdan çıktı iş...
abim?? şak şak şak.. (alkış efektidir yanlış anlaşılma olmasın)