Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

ROCK'N COKEA SYSTEM OF A DOWN GELİR Mİ?

• The PuNKiLLeR • 28 Mart 2005 21:13 • #457503
    cok sagolun kardeslerim...
  • bigboots • 28 Mart 2005 21:57 • #457514
    senin savunduğun gruptakiler ''insan'' değil ve sen hala ''insanlık''tan bahsedip, ne idüğü belirsiz olan bu mahlukatları savunuyosun.. çok ilginç çok!! (YAŞASIN ANTI-SOAD)

HAYVANA İNSAN MUAMELESİ YAPMAK

töbe töbe
  • bigboots • 28 Mart 2005 22:00 • #457516
    alla alla.. sen ne hırçın şeysin la böyle?? abu cubu cubu..
  • sdqantaris • 28 Mart 2005 22:06 • #457518
    Maalesef hala anlaşılamamış olan şey insanlara ırkçı diye muamele yapmaktan başka karşı duruş alan insanların da tavırları. Şunun ayrıdına varmak lazım artık. Çok ince bir şey değil. Bir nüans farkı bile sayılmaz.

Irkçılığa karşı olmak var, aynı şekilde karşı ateşle cevap vermek var.

Bir gün anlaşılacak umuyorum bunlar.

Saygı, sevgi.

Onur
  • chazy_chazzz • 28 Mart 2005 22:24 • #457524
    bigboots varya sana acıyorum..çünkü söylediklerimizin tek kelimesini bile anlayamamışsın..
    onur punkkiller cc_baran ve her zamanki gibi oqz.mantıklı aklı başında insanlarsınız.. iyi diyoruz hoş diyoruz ama bence boşuna konuşuyoruz..çünkü karşımızda anlayabilecek bir İNSAN yok..
  • physco_burock • 29 Mart 2005 00:12 • #457556
    dinlerim ama gelmesin türk düşmanı şerefsizler şarkıları güzel ama dinlerken izlemek istemem onları
  • deprofundis • 29 Mart 2005 19:31 • #457664
    abi şahsen bıktım artık insanlara laf anlatmaya çalışmaktan!gerçekten bu sitede evrimini tamamlayıp insan olabilmiş çok az karakter var!

HAYVANA İNSAN MUAMELESİ YAPMAK

töbe töbe

evet çok doğru(!)
    benim de aynı şeyi söyleyesim geldi!
  • şeytanınHatunu • 29 Mart 2005 20:18 • #457672
    bence asla gelmezler gelselerde bu ülkeye olan nefretlerini dile getirirler...konser girişlerine köpekler ve türkler giremez yazısını yazan insanların ne işi var burda...ama ben onların yapığı müziğe hastayım(keşke gelseler)
  • sdqantaris • 29 Mart 2005 20:32 • #457677
    sözde soykırımı .ıçından uyduranlar

karaladıkları dünya tarihinin en asil ve köklü ırkının...

Biz Türkler miyiz o dünyanın en asil ve köklü ırkı? Valla yanlış anlamadıysam aşağıdakiler geçerli, yanlış anladıysam geçersizdir.

Bu ne ya aryan ırk ayaklarına yatmış sanırım bir küçük yerli Hitler. Yok arkadaşım asil köklü ırk diye bir şey. Iyh midem bulandı be. Asil ırkmış... Köklü ırk ne oluyor bir de? Türkler bildiğimiz Homosapiens familyasından daha önce mi evrildi?

Çok saygı duydum fikirlerine(?). Biraz olgun düşünmelisin, bırakın bu lise gazını artık, salın gitsin. Üstün, asil, köklü ırk diye bir şey yok. Üstün kültür diye bir şey de yok. Üstün medeniyet diye bir şey var. O da tartışılır ama medeni seviyemiz belli işte bu forumda tartışılan onca şeyden.

Saygı, sevgi.

Onur
  • bigboots • 29 Mart 2005 20:40 • #457687
    lan sen dedene acı hıyar kafamı bozma benim!!