Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

ROCK'N COKEA SYSTEM OF A DOWN GELİR Mİ?

• darkscare99 • 9 Mart 2005 16:14 • #454630
    türklerden niye nefret ediyorlarmış?
  • MadWolf • 9 Mart 2005 16:19 • #454632
    bilmiyomusun bea!!!
    bu grup ERMENİ...yeterince acıklayıcı oldu mu??
  • angrY • 9 Mart 2005 17:59 • #454644
    konser girişine'türkler ve köpekler giremez' yazan biri gelse nolur gelmese nolur ben şahsen onların olduğu festivale gitmem! ülkemi ve ülkemin insanlarını sevmeyeni ben de sevmem!!!
  • MadWolf • 9 Mart 2005 18:00 • #454645
    ben shahsen onları vururum....
  • angrY • 9 Mart 2005 18:03 • #454646
    sokmayalım onları ülkemizeee
  • The PuNKiLLeR • 9 Mart 2005 20:38 • #454667
    amma abartıyosunuz ulkem ulkem al ulken senin olsun

millet onların sarkısın dinlemek icin getittirmek istiyo isterseniz avril gelsin o soylesin Chop Suey! i hatırlıyosunuzdur herhalde sesi hala kulaklarımda ( father father ) avril seni oldurmek istiyorum

konudan bayaa saptık bence gelsinler ki gelmezler bize rock festivalinde gelse gelse 50 cent gelir
  • Yiaa • 9 Mart 2005 20:44 • #454669
    Her konserlerinde F**k tje Turk diye bağıran elemanlar Türkiye'ye hata ile de olsa gelirlerse, anal yolluda olsa Türklerle seks yapmanın ne olduğunu gösterirler onlara...
  • -TeUFeL- • 9 Mart 2005 20:46 • #454670
    sözde soykırımı .ıçından uyduranlar

karaladıkları dünya tarihinin en asil ve köklü ırkının ülkelerine sırf ticari amaç gütmek için gelebiliyorlarsa dinlemeye değilmeyecek kadar düşük bir grupsa gelsinler sırf kitle toplamak için müzikle yapılmaması gereken çirkinlikleri yapan birilerini dinlemek için kılımı kıpırdatmam.ama sağlam bir iki şarkılarıda yok değil hani
  • hummingbird • 9 Mart 2005 22:13 • #454681
    bence de gelmesin. seven isteyen evinde dinler. çok çok seven de zahmet edip gider orda izler konserini. evet ben de beğeniyorum bazı şarkılarını ama işin içine rant sağlamak için siyaset kullanmak girince ters oluyo biraz...
  • The PuNKiLLeR • 10 Mart 2005 21:22 • #454805
    sözde soykırımı .ıçından uyduranlar

bence yanlıs dusunuyorsunuz

yaa sans eseri bir ermeni cocugu olsaydınız siz de turk toplumu icin nefret ve kin duymayacakmıydınız

yaa biz nasıl dogustan turksek ve bunun dusuncelerini ilkelerini sorgulamayarak kabulediyorsak ki bir dogmadır ( felsefe de var hani ulen ben sayısal degilmiyim) onların da kendilerince bi kuruntusudur

belki de biz gercekten onları soy kırdık katlettik biz sadece kendi arsivlerimizden yararlanıyoruz ki bu objektiflik ilkesine uymaz

boyle pigme beyinli turk ler olduktan sonra su ulkede turklugumden utanacagım

birseyleri yaparken ve dusunurken kendinizi karsınızın yerine de koyun ki onu anlayın