-
türklerden niye nefret ediyorlarmış?
-
bilmiyomusun bea!!!
bu grup ERMENİ...yeterince acıklayıcı oldu mu??
-
konser girişine'türkler ve köpekler giremez' yazan biri gelse nolur gelmese nolur ben şahsen onların olduğu festivale gitmem! ülkemi ve ülkemin insanlarını sevmeyeni ben de sevmem!!!
-
ben shahsen onları vururum....
-
sokmayalım onları ülkemizeee
-
amma abartıyosunuz ulkem ulkem al ulken senin olsun
millet onların sarkısın dinlemek icin getittirmek istiyo isterseniz avril gelsin o soylesin Chop Suey! i hatırlıyosunuzdur herhalde sesi hala kulaklarımda ( father father ) avril seni oldurmek istiyorum
konudan bayaa saptık bence gelsinler ki gelmezler bize rock festivalinde gelse gelse 50 cent gelir
-
Her konserlerinde F**k tje Turk diye bağıran elemanlar Türkiye'ye hata ile de olsa gelirlerse, anal yolluda olsa Türklerle seks yapmanın ne olduğunu gösterirler onlara...
-
sözde soykırımı .ıçından uyduranlar
karaladıkları dünya tarihinin en asil ve köklü ırkının ülkelerine sırf ticari amaç gütmek için gelebiliyorlarsa dinlemeye değilmeyecek kadar düşük bir grupsa gelsinler sırf kitle toplamak için müzikle yapılmaması gereken çirkinlikleri yapan birilerini dinlemek için kılımı kıpırdatmam.ama sağlam bir iki şarkılarıda yok değil hani
-
bence de gelmesin. seven isteyen evinde dinler. çok çok seven de zahmet edip gider orda izler konserini. evet ben de beğeniyorum bazı şarkılarını ama işin içine rant sağlamak için siyaset kullanmak girince ters oluyo biraz...
-
sözde soykırımı .ıçından uyduranlar
bence yanlıs dusunuyorsunuz
yaa sans eseri bir ermeni cocugu olsaydınız siz de turk toplumu icin nefret ve kin duymayacakmıydınız
yaa biz nasıl dogustan turksek ve bunun dusuncelerini ilkelerini sorgulamayarak kabulediyorsak ki bir dogmadır ( felsefe de var hani ulen ben sayısal degilmiyim) onların da kendilerince bi kuruntusudur
belki de biz gercekten onları soy kırdık katlettik biz sadece kendi arsivlerimizden yararlanıyoruz ki bu objektiflik ilkesine uymaz
boyle pigme beyinli turk ler olduktan sonra su ulkede turklugumden utanacagım
birseyleri yaparken ve dusunurken kendinizi karsınızın yerine de koyun ki onu anlayın