Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

ROCK'N COKEA SYSTEM OF A DOWN GELİR Mİ?

• deprofundis • 29 Mart 2005 20:44 • #457689
    bozmam merak etme!ama anlamadım ne dediğini!
    lan sen dedene acı hıyar

bu nedemek ya?
  • bigboots • 29 Mart 2005 20:47 • #457691
    lan mantıklı evrimini tamamlamış mahlukatlar.. amcanızın oğlumu lan bu adamlar sizin?? akıl mantık diye tarihi bi köşeye atıp olanları üstüne üstlük destekliyosunuz!! tutturmuşsunuz bi ''ırkçı'' lafını başka bi b.k dediğiniz yok!! siz adam olmazsınız!!
  • bigboots • 29 Mart 2005 20:48 • #457694
    sen ne alındın üstüne?? hıyar biri acıyorum sana filan demiş ona dedim ok??
  • deprofundis • 29 Mart 2005 21:00 • #457699
    eyvallah!ozaman ben de bana yazdığın yazıya cevap yazayım!
  • cc_baran • 29 Mart 2005 21:02 • #457701
    ya yeter baydı bu muhabbet yaa.
    kimi tarih profesör, kimi müzik otoritesi, kimi sömürge tarihi uzmanı gibi konuşuyor.
    ya bırakın herifler kendi davaları için müzik yapıyorlar, kendi inandıkları bir yol var, senin ne düşündüğün onların umurunda mı ??
    sen de kendi davan için işler çıkar, iyi kötü haklı haksız inandığın her şey uğruna mücadele ver bitsin gitsin.

neye, neden, nasıl laf atıyorsunuz anlamıyorum.

Not : Kimseye destek verdiğim yok, gö"z"ünüzle okuyun.
  • deprofundis • 29 Mart 2005 21:06 • #457702
    ben şahsen adam olmam adamlık sizlerin yaptığıysa!

öncelikle,gelir mi?gelmez!sonrası bütün bir forum boyunca 1-2 kişi dışında yaptığınız milliyetçilik nedir anlayamadım!adamlara,ermeni soykırımını savunup türklerden nefret ediyorlar,konserlerinde milliyetçilik ve ayrımcılık yapıyorlar diyorsunuz tutup burda sayfalarca laf edip milliyetçilik ve ermeni düşmanlığı yapıyorsunuz!bu nasıl bir çelişkidir!hepiniz faşistlikten başka birşey yapmıyorsunuz!gelin önce bu çelişkiyi çözün!buarada ne rock'n coke u yaa..

bu forumda yazdığım eski bir yazıyı tekrar sunayım dedim!
  • chazy_chazzz • 29 Mart 2005 21:06 • #457703
    bigboots onu ben demiştim...yazık gerçekten anlamıyorsun..evet ben kimse için g.tümüğ yırtmam savunmam bu kadar derdimde system değil sizin düşünce tarzınız..tekrar söylüyorum önce insan olmalıyız.. ayıp yaa tek anladığınız tek bildiğiniz gelip burda mahalle ağzıyla konuşmak değil mi..saygı sınırlarını aşmayalım birbirimize hakaret etmeyelim lütfen..kullandığımız sözcüklere dikkat edelim..ayrıca hırçın değilim kardeş bu hale getirdiniz beni valla:)
  • bigboots • 29 Mart 2005 21:11 • #457704
    iyi hoş düşünüyosun da dikkat edersen o adamlar inandıkları şeyler için çabalıyolar dedin.. benim de inandığım şeyler var ve onlarınkinin tam tersi ama sorun burda değil!! iyi hoş burda konuşuyoruz bu konuyu, herkesin düşüncesi kendine ama kendini fazla akıllı ve bi b.k sanan arkadaşlar ''yok sana acıyorum'' ''yok siz evriminizi tamamlayamamışsınız'' ''yok eşşeğin s.kisiniz'' gibi cevaplar yazıyolar ve beni hasta ediyolar!! arkadaşlar yapmayınız (bakın ne kadar sakinim)
  • bigboots • 29 Mart 2005 21:19 • #457709
    yaw siz manyakmısınız??? ırkçılık milliyetçilik ırkçılık milliyetçilik.. vıdı vıdı vıdı.. EĞER YAPILAN MÜZİK BİR MİLLETİ, TOPLULUĞU KARALAMAK İÇİN YAPILIYOSA (YANİ MÜZİK Bİ PROPOGANDA ARACI OLARAK KULLANILIRSA) BEN O YAPILAN MÜZİĞİN İÇİNE EDİYİM!!! bunu ermeni yapmış yunanlı yapmış dedem yapmış ninem yapmış ne farkeder?? şu sözleri artık ağzınıza dolamaktan vageçin hoş değil.. dakkada ırkçı ilan ettiniz milleti helal olsun!!
  • bigboots • 29 Mart 2005 21:21 • #457711
    mıy mıy mıy mıy..