Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

ROCK'N COKEA SYSTEM OF A DOWN GELİR Mİ?

• ivy_gls • 15 Mart 2005 00:21 • #455302
    KESİNLİKLE GELMELİLER KARDEŞİM OFF BAYILIYORUM ONLARA YANİ ŞARKILARINA
  • aprodigy • 15 Mart 2005 16:46 • #455355
    geleceklerini sanmam hem konserlerime türkler gelmesin diyeceksin hemde gelip kucağımıza oturacaksın.nsl bi çelişki
  • m_use • 15 Mart 2005 21:50 • #455379
    s.ktrsinler gitsinler konserlerinde o kadar laf ediyorlar türklere birde yüzsüz gibi gelcekler hahaha.defolsunlar gitsinler.fuck the system:)))))
  • Mad_Slayer • 16 Mart 2005 00:47 • #455408
    gelmesinler ya sora orada 5-10 kişi ölecek türkiyenin onuru zedelenicek...
  • deprofundis • 20 Mart 2005 15:37 • #456232
    öncelikle,gelir mi?gelmez!sonrası bütün bir forum boyunca 1-2 kişi dışında yaptığınız milliyetçilik nedir anlayamadım!adamlara,ermeni soykırımını savunup türklerden nefret ediyorlar,konserlerinde milliyetçilik ve ayrımcılık yapıyorlar diyorsunuz tutup burda sayfalarca laf edip milliyetçilik ve ermeni düşmanlığı yapıyorsunuz!bu nasıl bir çelişkidir!hepiniz faşistlikten başka birşey yapmıyorsunuz!gelin önce bu çelişkiyi çözün!buarada ne rock'n coke u yaa..
  • chazy_chazzz • 20 Mart 2005 15:54 • #456238
    GELMEZ.
  • MadWolf • 20 Mart 2005 16:10 • #456239
    gelmez tabii...
    bi tarafları yemez cunki!!!
  • sdqantaris • 20 Mart 2005 18:33 • #456269
    SOAD'ın Türkleri sevmemesinin sebebi Ermeni olması değil. Ermeni faşisti olması. Ben Türküm ama bu Ermeni'lerden nefret ettiğim anlamına gelmiyor. Bu faşist olup olmamakla alakadar. Ermeni ya da Türk olmakla alakadar değil. Oturtamıyorsunuz kafanızda bazı şeyleri...

Onur
  • sdqantaris • 20 Mart 2005 18:37 • #456271
    öncelikle,gelir mi?gelmez!sonrası bütün bir forum boyunca 1-2 kişi dışında yaptığınız milliyetçilik nedir anlayamadım!adamlara,ermeni soykırımını savunup türklerden nefret ediyorlar,konserlerinde milliyetçilik ve ayrımcılık yapıyorlar diyorsunuz tutup burda sayfalarca laf edip milliyetçilik ve ermeni düşmanlığı yapıyorsunuz!bu nasıl bir çelişkidir!hepiniz faşistlikten başka birşey yapmıyorsunuz!gelin önce bu çelişkiyi çözün!buarada ne rock'n coke u yaa..

Aynen katılıyorum ve ekleyebileceğim çok şey var ama anlanmayacağı için yazmıyorum boşa. Kafalar çok bulanık... Faşizme karşı olmak başka, faşizme faşizmle tepki vermek başka.

Onur
  • sdqantaris • 20 Mart 2005 18:43 • #456273
    Bi tek aerials sarkilarini sewerim o da cok kolay. gitara yeni baslayanlar hemen calarlar. Anlıyacaginiz uyduruk yani

Bir şarkının iyi veya kötü olmasının kıstası, kolay ya da zor icra edilebilir olması değildir. Sana Pink Floyd'dan tonlarca örnek verebilirim. Neyse. Her konuda karışık kafalar.

Onur